Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetno drevo Ficus 120 cm

Popust
40 %
Originalno
97 €
Samo danes
57,90 € z DPH
47,46 € brez DDV
129 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 24. april
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Ficus Benjamin je grmovnica ali drevesna rastlina, ki se široko goji kot okras, ki spada v družino Moraceae. Fikus Benjamin je vedno zeleno okrasno drevo, ki je eno najbolj priljubljenih sobnih rastlin. Ima rahlo povešene veje in jajčaste koničaste liste. Ficus je rastlina s plitkimi koreninami, listno strukturo in širokim, zimzelenim listom, z lahkim, rahlo sivkastim gladkim lubjem. V divjih razmerah rastlina doseže višino 15-20 m. Primerna je za svetlo mesto, vendar ne za neposredno sončno svetlobo. Pestri plesni potrebujejo več svetlobe in postavitev na toplo mesto. Benjaminov fikus zahteva zmerno vlažnost, svetlobo, brez prepiha in temperature najmanj 10 stopinj Celzija.

Pojav

Ficus izvira iz Azije in Avstralije, zlasti Indije, Jabe in Balija. Pa tudi s severa in juga Avstralije, Butana, Kambodže, Kitajske, Filipinov, Laosa, Malezije, Nepala, Nove Gvineje, Tajske, Vietnama in Pacifika. Razvija se na peščenih in apnenčastih tleh ob rekah in potokih; kot rastlinski okraski se je njegova pridelava razširila po vsem svetu. Je okrasna rastlina, ki je zaradi privlačne oblike in tolerance do različnih okoljskih razmer zelo cenjena kot sobna rastlina.

Parametri

Naše umetno drevo Fikus Benjamin I, vključno z lončkom za cvetje 120 cm visoko . Na voljo je v osnovnem plastičnem loncu s premerom 17,78 cm . Površina umetne podlage je prekrita z dekorativno ekspandirano glino. Ima en plastični prtljažnik, ki se na zanimiv način odcepi. Na drevesu je 760 naravnih zelenih listov, ob robu bele barve, kar je zelo značilno za tega Fikusa Benjamina. Listi so narejeni iz visoko kakovostne plastike, vendar se ne razlikujejo od živih.

Lokacija

Umetni Ficus je zasnovan za notranjost . To je eno najbolj priljubljenih dreves za dom . S svojo naravno lepoto osveži vsak prostor. Uporablja se lahko v dnevnih sobah , jedilnicah in dvoranah ali v zimskih vrtovih . Izstopajo predvsem kot soliteri, lahko pa jih kombinirate tudi z drugimi rastlinami iz naše ponudbe.

Kombinacije

Priporočamo kombiniranje Ficusa z različnimi različicami drugih vrst Ficusa iz naše ponudbe. Prav tako je zelo priročno kombinirati ta Ficus z drugimi "vedno zelenimi" drevesi iz naše ponudbe. Na primer, kot so Difenbachia , Allocasia ali Zamioculkas . Ker ima ta naš Fikus pisane liste, je priporočljivo izbrati okrasno cvetlično posodo, še posebej enobarvno ali z drobnim vzorcem. Izbirajte med našim širokim izborom.

Parametri

Koda izdelka 20081
Višina 125 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 14 cm
Premer vložka 17.78 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 7 cm
Širina listov 3.5 cm
Število listov 760 ks
Listni material plastika
Barva debla / stebla temno rjava
Barva veje zelena
Barva listov zelena, Bela
Višina debla / stebla 46 cm
UV zaščita ne
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!