Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetno drevo Dracena 135 cm

Popust
42 %
Originalno
120 €
Samo danes
69,90 € z DPH
57,30 € brez DDV
28 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 29. maj
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Družina Dracén ima več kot 100 članov. Medtem ko se številne sorte gojijo kot sobne rastline, mnoge sorte preživijo na prostem. Več se jih razvije v velika drevesa, medtem ko nekateri, kot je t.i Lucky Bamboo, ostajajo drobni. Dve izmed najbolj priljubljenih vrst sta Dracaena fragrans (Dracena dišeča) in Dracaena marginata (Dracena podložena).

Dracena sodi tudi v skupino nezahtevnih sobnih rastlin. Medtem ko je rastlina mlada, njeni listi rastejo neposredno iz tal. Z leti spodnji listi odpadejo in ko rastlina raste, tvori vitko deblo, obloženo s krožnimi brazgotinami na odpadlem listju. Vrh je sestavljen iz goste rozete 30 - 40 cm dolgih ozkih suličastih temno zelenih listov. Nekatere sorte imajo bolj izrazit vzorec tribarvnih črt s kremno zelenim središčem. Rastlina zdrži dolgo in lahko prenese nekaj zanemarjanja. Raste počasi in ga ne moti bistvenih sprememb pogojev, kot so nihanje ali nizka vlažnost.

Pojav

Dracena je priljubljena sobna rastlina, ki izvira iz Madagaskarja in drugih otokov v Indijskem oceanu. Ime rastline izvira iz starogrške besede drakaina ali "kačji pastir", zahvaljujoč rdeči gumijasti smoli v steblih Dracene, ki so jo primerjali z zmajevo krvjo. Pred nekaj stoletji so to smolo uporabljali kot zobno pasto, barvilo in zdravilo. Danes se še vedno uporablja kot lak in v svetlem tisku. Dracena je znana tudi kot Pesem Indije in Pleomele.

Parametri

Naše umetno drevo Dracena je visoko 135 cm, vključno s plastičnim lončkom. Zaradi svojih 24 čudovitih zelenih listov, ki so izdelani iz visokokakovostnega plastičnega materiala, daje zelo realističen vtis. Deblo je zanimive svetlo rjave oblike z izrazitimi žlebovi. Za njegovo izdelavo je bila uporabljena plastika. Umetno drevo Dracena je na voljo v umetnem črnem lončku za rože. Višina tega cvetličnega lonca je 17 cm, premer 19,7 cm.

Lokacija

To drevo Dracena bo okrasilo vsako notranjost. Postavite ga lahko tudi na mesta, kjer žive rastline ne bi preživele. Dracena je primerna za spalnice, dnevne sobe, hotelske predsobe, pa tudi za temne prostore ali vlažna okolja bazenov in kopalnic. Naše umetne Dracene vam ni treba zalivati ali presajati in nikoli ne bo zrasla, tako da mesto, ki ga želite imeti, ne bo nikoli postalo primitivno.

Kombinacija

Samotno rastlino lahko dopolnite z manjšimi in bolj kompaktnimi rastočimi rastlinami, npr. Fern, Monster ali Shefler. Če iščete nekaj cvetočega, priporočamo rdeči Anthurium ali belo Lopato. Da bi bila sprostitev v spalnici polna, prinaša potrebno harmonijo in čisti um stresa, ni treba pozabiti na primerno zelenje, naša umetna Dracena pa je idealna za dokončanje tega prostora. Vse omenjene rastline boste našli v naši e-trgovini.

Parametri

Koda izdelka 20261
Višina 135 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 17 cm
Premer vložka 19.7 cm
Vstavite material plastika
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Listni material plastika
Barva debla / stebla svetlo rjava
Barva listov zelena
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!