Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna dlan Ribji rep 165 cm

Popust
39 %
Originalno
100 €
Samo danes
60,90 € z DPH
49,92 € brez DDV
Ni na voljo
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Ribji rep je rod dlani. Te palme ni mogoče zamenjati z ničemer - le na hitro poglejte njene liste z kosmatimi robovi, ki spominjajo na napol odprto lepezo ali na rep ribe. Obstaja približno 13 vrst, ki izvirajo iz Azije, Severne Avstralije in južnega Pacifika. Ena najbolj znanih vrst je ribji rep urenov, katerih cvetovi se uporabljajo za izdelavo ene vrste jaggeryja (nerafiniranega sladkorja) in tudi za pridelavo palmovega vina.

Pojav

Večina vrst prihaja iz Azije (Kitajska, Indija, Indonezija itd.), Severne Avstralije in južnega Pacifika. Ribji rep Mitis prihaja iz Indokine, vendar je postal invazivna vnesena vrsta v ameriški zvezni državi Florida. Mnogi rastejo v gorskih območjih in so prilagojeni toplemu mediteranskemu podnebju ter subtropskemu in tropskemu podnebju.

Parametri

Naša palma Fish Tail je visoka 165 cm , vključno z lončkom za rože. Sestavljen je iz 4 hlodov, ki so narejeni v kombinaciji naravnega lesa in zelene plastike. Listje se začne skoraj na začetku sevov. Listi so v številu 12 kosov. Narejene so iz plastičnega materiala, ki je živ na otip. Je popolna replika žive različice te palme. Ta dlan je na voljo v osnovni plastični cvetlični loncu s premerom 17,80 cm , skupaj z umetnim substratom, ki je prekrit z imitacijo mahu.

Lokacija

Naša palma Fish Tail je zasnovana za notranjost , zelo lepo napolni odprte in svetle prostore. Zaradi svojega realističnega videza bo čudovit okras vašega doma ali pisarne in pozabili boste, da je ta ribja rep pravzaprav umetna replika. Lepo izstopa na podstavkih, v dnevnih in jedilnicah, vedno v najbolj reprezentativnih delih stanovanja ali hiše. Naš ribji rep Palma vam bo zagotovo prinesel eksotiko neposredno v dom.

Kombinacije

Naš rep iz palmove ribe se zelo dobro kombinira z drugimi vrstami palm, a tudi z različnimi cikadami , a zanj so primerne tudi manjše praproti. Če vas skrbi, da v sobo poleg te palme ne boste mogli postaviti cvetoče rastline, potem se res motite. Zelo lepo se dopolnjuje z orhidejami ali guzmanijo . Ta palma odlično izstopa v naših plastičnih cvetličnih lončkih RATO v svetlejši, a tudi temni barvi. Najdete jih v naši ponudbi. Zasaditev v loncu lahko naredite tudi posebno, tako da na površino substrata položite lesene sekance, velik izbor katerih boste našli tudi na naši spletni strani.

Parametri

Koda izdelka 20017
Višina 165 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 15 cm
Premer vložka 17.9 cm
Število stebel / stebel 4 ks
Material stebla / stebla plastika, les
Število vej 12 ks
Material veje plastika
Višina listov 15 cm
Širina listov 6 cm
Listni material plastika
Barva debla / stebla rjav
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Višina debla / stebla 85 cm
UV zaščita ne
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!