Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetno drevo Dracena 135 cm

Popust
10 %
Originalno
95 €
Samo danes
85,90 € z DPH
70,41 € brez DDV
29 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov ponedeljek, 2. oktober
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Dracen boste spoznali zelo hitro, saj ima na prvi pogled preprost videz, ki ni nič posebnega. Dracena je zaradi svojih značilnih lis v obliki meča in minimalnih zahtev za nego skoraj popolna sobna rastlina . Naravno raste le v toplem podnebju. Čeprav v svojem naravnem okolju doseže dostojno višino, je v notranjosti precej manjši. Prihaja iz tropskih delov Afrike, kjer je njegova višina do 15 metrov, v notranjosti pa je visoka 1 - 1,8 m. Na trgu je na voljo več sort. Zanimivo je tudi, da ima vsaka vrsta drugačno barvo in velikost listov. Ima čiste linije, zaradi česar je primeren za zračne in minimalistične domove.

Pojav

Prihaja iz subtropskih regij Afrike, Azije, Madagaskarja in drugih otokov v Indijskem oceanu. Izvor imena rastline izvira iz starogrške besede drakaina ali "kačji pastir", zahvaljujoč rdeči gumijasti smoli v steblih Dracene, ki so jo primerjali s krvjo zmaja. Nekoč so to smolo uporabljali kot zobno pasto, zdravilo ali barvilo. Danes se še vedno uporablja, na primer, pri tiskanju fotografij. Dracena je ena najučinkovitejših sobnih rastlin, ki lahko izboljša kakovost zraka v naših domovih, lahko očisti zrak pred formaldehidom, benzenom, ogljikovim monoksidom, trikloretilenom, ksilenom in cigaretnim dimom. Zanimivo je, da nekatere sorte dracene rastejo kot drevesa, druge pa kot grmičevje.

Parametri

Vnesite nekaj zelenega v svojo notranjost s to umetno Draceno, ki izgleda živo. Dracena je visoka 135 cm in je popoln način za poživitev notranjosti . Ima štiri debla, ki so pritrjena na osnovni cvetlični lonec . Površina substrata v osnovnem loncu je prekrita z imitacijo mahu. Premer te lončke je 17,78 cm. Središče listov je oranžno, ki se postopoma zlije v zeleno, robovi listov pa so spet obrobljeni z oranžno. Listi so narejeni iz plastike, a na otip izgledajo živi. Njihovo število je 92 kosov.

Lokacija

Dracena je kot nalašč za tiste, ki želijo imeti rastline v svojem domu, vendar nimajo dovolj časa za nego. Umetno drevo Dracena je namenjeno notranjosti. Je idealen pripomoček za vaš dom , pisarno ali operacijo . Pozdravljali ga boste predvsem tam, kjer žarki dnevne svetlobe ne segajo.

Kombinacije

Priporočamo kombiniranje Dracena z različnimi drugimi izdelki iz naše ponudbe. Če želite ustvariti zeleno kompozicijo, ne oklevajte in poiščite na primer Ficus , Bamboo Madagaskar. V tej kombinaciji lahko ustvarite čudovito zeleno oazo miru. V naši ponudbi boste našli tudi številne okrasne cvetlične lončke, v katerih bo vaša Dracena lepo izstopala.

Parametri

Koda izdelka 20072
Višina 135 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 15 cm
Premer vložka 17.9 cm
Število stebel / stebel 2 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 38 cm
Širina listov 7 cm
Število listov 92 ks
Listni material plastika
Barva debla / stebla rjav
Barva listov zelena, rdeča
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!