Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetno kolokacijsko drevo zeleno 150 cm

Popust
39 %
Originalno
180 €
Samo danes
109 € z DPH
89,34 € brez DDV
Ni na voljo
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Green kolokvije ali Taro je a vrsta Monocotyledonous obrat v Arum družine. Je zelo stara gojena rastlina. Veliki srčasti listi dosežejo višino 2 m. Rastejo iz podzemnih gomoljev. Več socvetij majhnih cvetov je običajno zavitih v tulko . Gomolji nekaterih sort vsebujejo škodljivo oksalno kislino , zato jih je priporočljivo temeljito segreti, po kuhanju gomoljev je priporočljivo izliti vodo. Na Češkem je Taro na voljo predvsem v azijskih trgovinah z živili.

Pojav

Zelena kolokacija verjetno prihaja iz jugovzhodne Azije in Sundskih otokov. Še vedno raste od Burme do Nove Gvineje. Zdaj se široko goji v vzhodni Aziji, na Tihem oceanu in na Antilih. Je v sorodu z našim Aaronom Flameom, smodnikom. Zeleni kolokvij se v Evropi goji kot okrasna rastlina v vrtnarstvu in gospodinjstvu.

Parametri

Naše umetno drevo Colocasia green je visoko 150 cm. Ima 4 plastične prtljažnike, pločevinasti material pa je izdelan tudi iz plastike. 21 listov je tako živih na dotik. To umetno zeleno drevo Kolokazia je dobavljeno v osnovnem plastičnem loncu s premerom 20,32 cm. Pri nas je možno naročiti okrasno cvetlično posodo po vaši izbiri. To umetno drevo je primerno za notranjo opremo.

Lokacija

V notranjost vnesite malo zelenja s to umetno Kolokazijo , ki izgleda živo. Colocasia green je popoln način za poživitev notranjosti vašega doma ali pisarne . Je primeren dodatek k vaši dnevni sobi ali pisarni . Zagotovljeno je, da bo vsak prostor osvežil s svojo naravno lepoto. Ta rastlina je ena najbolj priljubljenih rastlin doslej, arhitekti pa jo z veseljem uporabljajo tudi za dokončanje prostora v svojih oblikovalskih predlogih, saj je trenutno zelo sodoben kos narave.

Kombinacije

Možno ga je tudi kombinirati z okrasnimi cvetličnimi lonci, ki jih lahko izberete na naši spletni strani. Ta umetna rastlina Kolokazije je lepa elegantna rastlina. Popolnoma lahko izstopa v samem prostoru, pa tudi v kombinaciji z večino rastlin iz naše ponudbe.

Parametri

Koda izdelka 20046
Višina 150 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 15 cm
Premer vložka 20 cm
Število stebel / stebel 4 ks
Material stebla / stebla plastika
Dolžina veje 43 cm
Širina listov 30 cm
Dolžina listov 40 cm
Število listov 21 ks
Listni material plastika
Število brstov 7 ks
Barva debla / stebla rjav
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Višina debla / stebla 50 cm
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!