Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetno drevo Račja noga 155 cm

Popust
38 %
Originalno
110 €
Samo danes
67,90 € z DPH
55,66 € brez DDV
Ni na voljo
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Šeflera je rod rastlin iz družine Aral. Šeflera stromovitá je zimzelen grm, ki ima raje svetla kot polsenčna mesta. Shefler v mladosti tvori pokončno steblo z listi na dolgih pecljih, ki se kasneje obrnejo navzgor. Listi so iz ovalno-ovalnih listov, dolgi 10 -15 cm, razporejeni v krogu na koncu listnega peclja. Listi z vrha rastline so običajno manjši od tistih, ki rastejo nižje. V življenjskih razmerah rastlina doseže povprečno višino 90 cm.

Pojav

Sheflerjevo drevo je eksotično drevo, ki prihaja iz jugovzhodne Azije in Avstralije. V svoji domovini zraste do velikih dimenzij in ustvari gosta socvetja rdečih cvetov. Raste v južni in jugovzhodni Aziji, uporablja pa se predvsem na Kitajskem in v Vietnamu. Poznamo jo bolj kot privlačno sobno rastlino, ki cveti le v izjemnih primerih.

Parametri

Naše umetno drevo Shefler je visoko 155 cm, vključno s cvetličnim lončkom. Dobavljivo je v osnovnem plastičnem loncu, katerega premer je 17,80 cm, površina pa je prekrita z mahom. Ima 1 debel plastični prtljažnik in 130 plastičnih listov, ki so v odtenkih svetlo in temno zelene barve, na otip delujejo kot žive. Sheflerjevo drevo je primerno za notranjost.

Lokacija

Naše lepo umetno drevo Shefler tree, ki zvesto posnema živo drevo, je idealen dodatek nakupovalnemu centru, wellnessu, vašem domu, pisarni ali zdravniški ordinaciji – skratka povsod, kjer ni dovolj svetlobe za živo rastlino oz. ni mogoče redno skrbeti za žive rastline.

Kombinacija

Šefler iz umetnega drevesa je zelo značilno drevo. Sama zna blesteti, bila pa bi tudi lepa spremljevalka Šeflerju, Anturii in Krotóncu. S pravilno izbiro okrasnih lončkov bo lepota omenjenih izdelkov še popestrila. Vse izdelke in okrasne lončke za rože najdete na naši spletni strani.

Parametri

Koda izdelka 20050
Višina 155 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Premer vložka 17.8 cm
Dolžina debla / stebla 90 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Dolžina veje 25 cm
Število vej 15 ks
Širina listov 7 cm
Dolžina listov 15 cm
Število listov 130 ks
Listni material plastika
Barva debla / stebla rjav, zelena
Barva veje zelena
Barva listov zelena
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!