Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna dlan Areca 150 cm

Popust
8 %
Originalno
97 €
Samo danes
88,90 € z DPH
72,87 € brez DDV
34 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 26. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Areca je rod družinskih in grških rastlin, ki obsega približno 50 vrst. Številna debla palm so grmičasto razvejana, listi so razdeljeni na številne sijoče vetrnate dele, nasproti so. Palma areka je vitka in zraste do višine do 25 metrov . Deblo je premera 20-30 cm. Listi so pernati, široki do 10 cm, dolgi 1,5 do 2 metra. Palma Areca se goji kot kmetijska rastlina na rahlih tleh na vlažnih območjih. Goji se kot okrasna rastlina na vrtovih v tropskih in subtropskih območjih ter drugje v zaprtih prostorih kot sobna rastlina . Zaradi oblike listov se včasih imenuje tudi metuljčeva palma.

Pojav

Palma areka izvira iz Malezije, goji pa jo po tropski Aziji , Oceaniji in vzhodni Afriki . Tipična palma v obliki ventilatorja, ki raste spredaj in zadaj v Indiji, Pakistanu, Cejlonu, na Kitajskem, Tajvanu, na Malajskem polotoku. Gojijo ga tudi v številnih tropskih in subtropskih območjih, če to dopušča podnebje. Najbolj razširjen je na Tajskem, v Vietnamu, Maleziji, Burmi in na Šrilanki. Zdaj se začne gojiti v vzhodni Afriki. Azijci jemljejo Arek vsak dan, tako kot mi pijemo kavo.

Parametri

Naša umetna palma Areca je visoka 150 cm , vključno z lončkom za rože. Na voljo je v osnovnem plastičnem loncu s premerom 12,70 cm na površini umetnega substrata z imitacijo mahu. Sedem debla je narejenih iz naravnega lesa, 27 listov pa iz kakovostne plastike, vendar so na otip in na pogled videti zelo realno, saj ima palma liste v dveh odtenkih naravne zelene.

Lokacija

Umetna dlan Areca je namenjena notranjosti . Je idealen dodatek vašemu domu, pisarni ali celo zdravniški ordinaciji . Njegova lokacija je primerna povsod, kjer želite imeti malo zelenja, kjer pa ni mogoče skrbeti za živo rastlino, pa naj bo to zaradi pomanjkanja svetlobe ali pomanjkanja časa. Zagotavlja dolgo življenjsko dobo - vse brez potreb po vzdrževanju.

Kombinacije

Priporočamo, da Areco združite z različnimi vrstami palm, kot sta Livostína ali Papradie stromové , ali s palmami po vaši izbiri. Skupaj z vsakim zelenjem bodo ustvarili harmonično notranjost. Vendar Areka ne potrebuje spremljevalca. Popolnoma lahko izstopa v prostoru in sama. Vendar je primerna postavitev v okrasno cvetlično posodo. Pravilno izbrana lončnica lahko lepo poudari lepoto palme. V naši ponudbi na naši spletni strani boste našli veliko izbiro cvetličnih loncev.

Parametri

Koda izdelka 20008
Višina 150 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 11 cm
Premer vložka 12.5 cm
Število stebel / stebel 7 ks
Material stebla / stebla les, plastika
Višina veje 16 cm
Število vej 27 ks
Material veje plastika
Višina listov 37 cm
Širina listov 16 cm
Barva debla / stebla rjav
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Višina debla / stebla 23 cm
UV zaščita ne
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!