Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna vitica Calladium obarvana 80 cm

Popust
23 %
Originalno
18 €
Samo danes
13,90 € z DPH
11,39 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Kaladium je rod cvetočih rastlin v r Odin Araceae. Pogosto jih poznamo pod skupnim imenom slonovo uho ali angelska krila. Iz prvotne južnoameriške rastline je več kot 1000 imenovanih sort. Več vrst se goji kot okrasna rastlina zaradi velikih listov v obliki puščice, ki so označene z različnimi vzorci v beli, rožnati in rdeči barvi. V rastni dobi zahtevajo rahlo zalivanje (vlažno, ne mokro). Večina sort ima raje delno do popolno senco, čeprav se trenutno gojijo sorte, odporne proti soncu. V zadnjih letih je za vzrejo na voljo veliko novih sort, ki so trenutno v veliki meri odporne na bolezni.

Pojav

Calladium je okrasna rastlina, ki izvira iz tropov Amerike. Približno 98% vseh "žarnic" kaladija prihaja iz Lake Placida na Floridi v ZDA. V Evropi jih gojijo od konca 18. stoletja. Dve najpogostejši obliki se imenujeta "okrasni listi" in "suličasti". Prvi je pogostejši pojav in je tradicionalno gojenje kaladija; Listi so bolj srčaste oblike. Ima več suličastih listov. Večina gojenih kaladij zraste do približno 60 cm visoko in 60 cm široko, čeprav se trenutno gojijo pritlikave sorte. Vsi deli rastline so strupeni. Ne smete jih zaužiti in lahko dražijo občutljivo kožo.

Parametri

Naša lepa umetna vitica Calladium je dolga 80 cm. Tokrat gre za bel list z močno zeleno žilo in rdečo barvo na sredini lista. Barva listov za še bolj realističen učinek sta izmenično svetlo in temno zeleno. Na enem plastičnem steblu je 178 teh lepih listov, ki so narejeni iz visoko kakovostne plastike, a dajejo zelo realističen vtis, ne razlikujejo se od živih. Ta vitica ima res lepo risbo listov.

Lokacija

Naš umetni kaladij se popolnoma prilega vsaki notranjosti. Popolnoma zapolni "gluhi" prostor. Zahvaljujoč žlebu, ki ga vsebuje ta rastlina, ga lahko preprosto postavite v okrasni cvetlični lonec po vaši izbiri ali pa ga preprosto pritrdite na steno. Na primer, uporabite 2 ali več vitic, če želite, da bo rastlina videti gostejša. Uporabljajo se lahko poljubno - bodisi v kuhinji, v zimskem vrtu ali na vhodu. Zaradi videza, ki zvesto posnema naravo, bo ta enota eleganten dodatek v vaših bivalnih in poslovnih prostorih - svež, značilen dekorativni element vašega okolja.

Kombinacija

Umetno vitico lahko kombinirate s katero koli rastlino. Umetno vitico Kaladium lahko zelo lepo kombiniramo z različnimi vejami, pa tudi z drugimi vrstami vitic iz naše ponudbe. Prav tako se vam ni treba bati združiti to vitico z našimi cvetočimi rastlinami. Na naši spletni strani lahko izberete tudi okrasne kamne, da bo vaša dekoracija posebna. Če želite notranjosti dodati barvo, je naš Calladium odlična izbira za vas.

Parametri

Koda izdelka 20237
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Dolžina 80 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 10 cm
Število vej 11 ks
Višina listov 11 cm
Širina listov 8 cm
Število listov 178 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena, rdeča
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!