Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetni venec Fitónia 190 cm

Popust
23 %
Originalno
12 €
Samo danes
9,19 € z DPH
7,53 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Fitonije so zelo privlačne sobe kompaktne rasti. Vsak list je okras zase, nihče ne pogreša bolj opaznega cvetenja ob pogledu na Fitonijo. Rastline iz rodu Fittonia, znane tudi kot fitonije, so zaradi svojega lepega videza priljubljene sobne rastline. Težko se ne zaljubite v te temno zelene liste s srebrnim mozaikom. Zaradi njih se imenuje tudi kačja koža . Zraste do višine 15 cm in zraste do velikosti do 30 centimetrov.

Pojav

Zimzelene pokončne ali plazeče trajnice s poreklom iz severozahodnega in zahodnega dela Južne Amerike (zlasti Peruja). Za okrasne liste se običajno gojijo kot sobne rastline. Fitonia je lepa nizka rastlina, ki izvira iz tropskih deževnih gozdov . Pridelovalci menijo, da je zaradi zahtevane nege zahtevna rastlina.

Parametri

Umetni venec Fitónia je dolg 190 cm , na enem steblu iz plastike je do 113 kosov lepih temno zelenih listov z izrazitimi svetlimi žilami. Listi so na otip zelo mehki, čeprav so za njihovo izdelavo uporabili plastiko. Delujejo z zelo naravnim realističnim videzom.

Lokacija

Naš umetni venec Fitónia, njegova navpična ali vodoravna črta popolnoma poudarja ali uokvirja celotno vaše pohištvo v dnevni sobi ali spalnici . Popolnoma zapolni "gluhi" prostor. Iz več kosov boste ustvarili lepo verigo. Postavite jih čez vrata, okna, stopniščne ograje ali jih raztegnite po sobi. Zelo je primeren za polnjenje različnih ikeban na mizi ali na komodi . Če je v vaši notranjosti arhitekturni element, na primer steber , ga lahko poudarite z umetnim vencem Fitónia.

Kombinacija

Če se odločite za uporabo umetnega venca Fitonia v aranžmaju mize, priporočamo, da ga kombinirate z našimi belimi cvetovi, kot so vrtnica , orhideja ali lilija . Dobili boste mehko in elegantno dekoracijo, s katero bo vaša notranjost prijetna. Takšna dekoracija je idealna tudi za poročno mizo. Kombinirajte ga s toplimi odtenki rumene ali oranžne Begonije, da ustvarite prijeten občutek domačnosti. Nasprotno, če želite doseči bolj provokativne kombinacije, posezite po vijolični ali rdeči barvi. S pudrasto rožnato barvo in mentolom izgleda izredno nežno. Ali pa pustite, da ta lep venček visi s stropa, dobili boste zelo zračno ločitev prostora.

Parametri

Koda izdelka 20206
Odločnost notranjost
Premer 18 cm
Dolžina 190 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Dolžina veje 180 cm
Širina listov 7 cm
Dolžina listov 9.5 cm
Število listov 113 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!