Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna vitica Geranium zeleno-rdeča 80 cm

Popust
41 %
Originalno
20 €
Samo danes
11,90 € z DPH
9,75 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 29. maj
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Geranije je rod letnih ali večletnih rastlin, zelišč do polprikolic grmičevja ali grmov, ki vsebujejo okoli 240-300 vrst, vključenih v družini K kakovosti , ki jih lahko najdemo predvsem v tropskih in subtropskih območjih, zlasti v južni Afriki. Geranije se uporabljajo kot okrasna roža, pa tudi v parfumeriji, kot zdravilo ali za okus hrane.

Pojav

Prva gojena vrsta geranije je bila doma iz Južne Afrike . Verjetno je bil namenjen botaničnemu vrtu v Leidnu in ga leta 1600 prinesel z ladjo. Leta 1631 je angleški vrtnar John Tradescant kupil semena od Renéja Morina v Parizu in rastlino prinesel v Anglijo . Ime Pelargonium je leta 1738 uporabil Johannes Burman iz grščine, ker je del rože podoben štorkljevemu kljunu.

Parametri

Naša umetna vitica Zeleno-rdeča pelargonija je dolga 80 cm. Material stebla je plastičen, prav tako material lista, ki na otip deluje kot živ. 178 kosov listov različnih velikosti je zelo zanimivo obarvanih. Naravna zelena barva je poudarjena z rumeno-zeleno in sveže rdečo žilasto barvo, ki je primerna za notranjo opremo. Vsebuje žlebov trn, s katerim lahko rastlino enostavno postavite v okrasno cvetlično posodo.

Lokacija

Umetna vitica Geranium zeleno-rdeča, se odlično prilega vsaki notranjosti. Napolni vsak prazen kotiček v sobi in tako čudovito poživi minimalistično notranjost , ki ji omogoča, da najbolj izstopa. Popolnoma zapolni "gluhi" prostor, bodisi na polici ali v visečem cvetličnem loncu. Nič ne boste pokvarili, če boste z njim polepšali okno ali balkon. Geranija, ima svoj čar in plemenitost in je nekakšna alfa in omega ne le podeželskih kotičkov.

Kombinacije

Vnesite malo pestrosti v svojo notranjost s to umetno rastlino, ki izgleda živo. Kot posameznik zelo dobro izstopa. Če želite združiti priporočamo zelene vitice npr. Čebulice, bršljan ali ginko zelena, da izstopa, je ta raznolika vitica Geranium. Splošen učinek lahko dosežete z izbiro prave okrasne cvetlične posode, ki jo lahko izberete na naši spletni strani.

Parametri

Koda izdelka 20239
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Dolžina 80 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 10 cm
Višina listov 8 cm
Širina listov 10 cm
Število listov 178 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena, rdeča
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!