Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetno kolokacijsko drevo 140 cm

Popust
40 %
Originalno
150 €
Samo danes
89,90 € z DPH
73,69 € brez DDV
Ni na voljo
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Užitna Colocasia, v latinščini Colocasia esculenta, znana tudi kot Taro, je še ena izmed gomoljastih tropskih pridelkov. Ocenjuje se, da so Taro gojili v vlažni tropski Indiji že 5000 let pred našim štetjem. Kasneje so ga grški in rimski zgodovinarji opisali kot pomemben pridelek. V Indiji je znan kot "Gader". V Indoneziji se imenuje Talas ali Keladi. Iz gomoljev rastejo srčasti listi na dolgih pecljih.

Pojav

Taro verjetno prihaja iz nižinskih mokrišč v Maleziji. Ocenjuje se, da so Taro gojili v vlažni tropski Indiji že 5000 let pred našim štetjem. Od Indije se je razširil proti zahodu do starega Egipta. Je tropska rastlina, zato se moramo, če jo želimo gojiti, prilagoditi okolju. Zato se goji le kot sobna rastlina z možnim poletjem ali v ogrevanem tropskem rastlinjaku. Lahko jih gojimo tudi pod vodo.

Parametri

Naša kolokacija je visoka 140 cm , vključno z lončkom za rože. Sestavljen je iz 3 sevov, ki so izdelani iz visoko kakovostnega plastičnega materiala in prekriti s fino tkanino. Brskanje se začne tudi na začetku prtljažnika. Listi so narejeni iz plastičnega materiala, ki je živ na otip in jih je 19 kosov. To je odlična replika žive različice kolokacije . Naša Colocasia je dobavljena zasidrana v osnovni plastični lonček s premerom 20,32 cm, skupaj z umetnim substratom, ki je prekrit z imitacijo mahu.

Lokacija

Ta Colocasia bo zelo lepo napolnila vaše odprte in svetle sobe. Zaradi svojega realističnega videza bo čudovit okras vašega doma ali pisarne in pozabili boste, da je pravzaprav umeten. Lepo izstopa na podstavkih, v dnevnih in jedilnicah , vedno v najbolj reprezentativnih delih stanovanja ali hiše. Naša Colocasia vam zagotovo prinaša trope neposredno v vaš dom.

Kombinacije

Umetna kolokazija se zelo dobro kombinira z drugimi vrstami dlani, pa tudi z različnimi cikami , vendar so zanjo primerne tudi na primer. Pošast . Če se bojite, da za to Taro ne boste mogli postaviti nobene od cvetočih rastlin v prostor, potem se res motite. Zelo lepo se dopolnjuje z orhidejami ali guzmanijo . Naš Taro se odlično dopolnjuje tudi z našimi plastičnimi cvetličnimi lonci RATO z vzorcem ratana svetlejše, a tudi temne barve. Najdete jih v naši ponudbi. Zasaditev v cvetlični lonec lahko naredite tudi posebno, tako da na površino substrata položite lesene sekance, velik izbor katerih boste našli tudi na naši spletni strani.

Parametri

Koda izdelka 20044
Višina 140 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 17 cm
Premer vložka 19.8 cm
Število stebel / stebel 3 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 49 cm
Število vej 17 ks
Višina listov 40 cm
Širina listov 30 cm
Število listov 19 ks
Listni material plastika
Število brstov 3 ks
Barva debla / stebla rjav, zelena
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Barva brstov zelena
Višina debla / stebla 38 cm
UV zaščita ne
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!