Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna vitica Ginko zelena 80 cm

Popust
17 %
Originalno
18 €
Samo danes
14,90 € z DPH
12,21 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Ginkgo biloba je drevo iz družine Ginkgo. Edini trenutni predstavnik razreda Ginkorast. Seveda ga najdemo le na majhnem območju gorovja Tianmu Shan na Kitajskem. Priljubljeno je posajeno kot okrasno drevo v parkih in vrtovih. Odporen je na patogene, onesnaženje, sušo in nizke temperature. Ime njegove vrste se nanaša na značilno obliko listov oljne ogrščice.

Pojav

Pojav Ginke je dosegel vrhunec v mezozoiku, vendar se zaradi terciarnega ohlajanja začnejo zmanjševati. Nekateri strokovnjaki trdijo, da je razvoj družine Ginkgo v tem času omogočil širitev dinozavrov. To je verjetno najbolj znan tako imenovani živi fosil v rastlinskem svetu in najstarejša živa semenska rastlina. Seveda ga najdemo le na majhnem območju gorovja Tianmu Shan na Kitajskem.

Parametri

Umetna vitica Ginko zelena je dolga 80 cm. Njegovo steblo je zeleno in izdelano iz visoko kakovostnega plastičnega materiala. Steblo vsebuje tudi 280 listov iz plastike, ki pa so na otip tako živi in to pomaga dokončati resnično realen učinek celotne veje. Ti listi so v več naravnih odtenkih zelene, s kontrastno strukturo za še bolj realističen dizajn. Vitica ne vsebuje cvetličnega lonca, a zahvaljujoč utornemu žlebu ga lahko postavite kamor koli.

Lokacija

Naša vitica Ginko zelena je zasnovana za notranjost . Lahko ga zelo lepo položite na polico in tako lepo zapolnite prazen prostor, lahko pa ga obesite tudi na strop v svojem zimskem vrtu. Ker nima zaščite pred UV -sevanjem, ga ne smemo izpostavljati neposredni sončni svetlobi. Je primeren nadomestek za živo rastlino, saj ne potrebuje redne nege ali zalivanja. Polepšal bo tudi najtemnejši kotiček vašega doma.

Kombinacije

Umetno vitico Ginko zeleno zaradi dejstva, da gre za plazečo rastlino, lahko zelo lepo kombiniramo z različnimi viticami bršljana, pa tudi z drugimi vejami naše ponudbe. Prav tako se vam ni treba bati združiti to vitico z našimi cvetočimi rastlinami. Na naši spletni strani lahko izberete tudi okrasne kamne, da bo vaša dekoracija posebna, če se odločite, da boste vitico postavili v cvetlični lonec. Za bogatejši volumen izberite več kosov vitice Ginko. Ustvarili boste resnično osupljivo in bogato dekoracijo za svojo mizo, steno ali polico.

Parametri

Koda izdelka 20242
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Dolžina 80 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 10 cm
Število vej 11 ks
Višina listov 4 cm
Širina listov 7 cm
Število listov 280 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!