Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna vitica Difenbachia 80 cm

Popust
23 %
Originalno
18 €
Samo danes
13,90 € z DPH
11,39 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Difenbachia je rod rastlin iz družine Aronidae. Sadje so jagode. Rod vključuje približno 30 vrst in je razširjen v tropski in subtropski Ameriki. Iz debelega pokončnega stebla rastejo izjemno veliki listi z močnimi stebli. Difenbachia so kopenska, trajna, relativno robustna zelišča. Stebla so mesnata in relativno dolga. Difenbachia je ena najpogosteje gojenih sobnih rastlin. So relativno nezahtevni in dobro prenašajo življenjsko okolje. Najpogosteje gojene vrste vključujejo Difenbachia pestro in Difenbachia lisasta. Domačini na Karibih se hranijo z rastlino, da dosežejo začasno neplodnost, ki traja do 48 ur.

Pojav

Približno 30 vrst je vključenih v rod Difenbachia. Razširjen je v tropski in subtropski Ameriki iz Mehike, južne Brazilije in severne Argentine, pojavlja pa se tudi na nekaterih karibskih otokih. Difenbachia raste na svetlejših mestih v vlažnih, večinoma nižinskih tropskih deževnih gozdovih, v močvirjih in na bregovih vodotokov. Na nekaterih območjih tvorijo velike, goste sestoje.

Parametri

Naša umetna vitica Difenbachia je dolga 80 cm. Čeprav so steblo in listi izdelani iz plastike, se ne razlikujejo od živih, izgledajo zelo realistično. Kito ima 178 naravnih zelenih listov, ki imajo proti sredini svetlo zeleni vzorec. Zasnovan je za notranjo opremo. Cvetlični lonček ni del paketa, vendar vitica vsebuje žlebast trn , s katerim ga lahko postavite kamor koli in na kakršen koli način v okras.

Lokacija

Naša umetna Difenbachia se popolnoma prilega vsaki notranjosti . Popolnoma zapolni "gluhi" prostor. Napolni vsak prazen kotiček v sobi in tako čudovito poživi minimalistično notranjost, ki ji omogoča, da najbolj izstopa. S priključkom na zadnji strani lahko rastlino enostavno postavite v okrasno cvetlično posodo po vaši izbiri ali pa jo preprosto pritrdite na steno. Če želite poživiti ali polepšati prostor v notranjosti, so naše zimzelene rastline izjemno primerna izbira. Rastlina bo izstopala, kamor koli jo postavite, saj izgleda zelo resnično. S svojo naravno barvno shemo in naravno gostoto bo rastlina všeč vsem.

Kombinacija

Umetne vitice lahko kombiniramo s katero koli rastlino, lahko pa tudi z drugimi vrstami vitic iz naše ponudbe. Za debelejši videz uporabite na primer 2 ali več vitic. Zaradi svoje robustne oblike je ta razkošna različica enostavna za uporabo in obdelavo. Na naši spletni strani si lahko ogledate in naročite priporočene okrasne cvetlične lončke ter različne vrste vitic.

Parametri

Koda izdelka 20235
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Dolžina 80 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 13 cm
Število vej 11 ks
Višina listov 10 cm
Širina listov 8 cm
Število listov 178 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!