Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna vitica Geranium zelena 80 cm

Popust
41 %
Originalno
20 €
Samo danes
11,90 € z DPH
9,75 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Za pelargonije ali celo za pelargonije ni težko skrbeti, za rast in cvetenje potrebujejo predvsem ustrezne pogoje. Potrebujejo veliko sončne svetlobe in toplote. Ne marajo pretiranega zalivanja, saj znajo dobro upravljati z vodo. Temu so prilagojeni iz domačega okolja, vodo nabirajo v listih in steblih. Za prezimovanje potrebujejo hladnejša mesta, vendar morajo imeti dovolj svetlobe. Čeprav muškatni orešček bolje prenaša sušo kot vlaga, pazite, da se ne izsuši preveč. Bodite previdni tudi z vodo, če jo zalijete z muškatom, bo začel gniti. Poznamo pokončne pelargonije, ki jih gojijo tudi na vrtovih, ali vlečne geranije, gojene predvsem na balkonih ali v visečih lončkih.

Pojav

Prva gojena vrsta geranije je bila Pelargonium triste, ki izvira iz Južne Afrike. Verjetno je bil namenjen botaničnemu vrtu v Leidnu in ga leta 1600 prinesel z ladjo. Leta 1631 je angleški vrtnar John Tradescant kupil semena od Renéja Morina v Parizu in rastlino prinesel v Anglijo. Ime Pelargonium je uporabil Johannes Burman leta 1738. Vsebuje približno 240-300 vrst, vključenih v kakovostno družino, ki jih najdemo večinoma v tropskih in subtropskih regijah, zlasti v južni Afriki. Muškatni orešček se uporablja kot okrasna roža, pa tudi v parfumeriji, kot zdravilo ali za okus hrane.

Parametri

Naša zelena vitica geranije je dolga 80 cm, vključno z žlebom. Trn in lističi vitice so izdelani iz kakovostne plastike. 178 vetrnih listov, ki izgledajo in se počutijo žive, se prepletajo z različnimi odtenki zelene in različne velikosti listov.

Lokacija

Naša umetna geranija se popolnoma prilega vsakemu notranjosti . Popolnoma zapolni vsak prostor, prazen kotiček v sobi, lepo poživi predvsem minimalistično notranjost, ki mu omogoča, da najbolj izstopa. Rastlino z okrasnim loncem lahko preprosto postavite v okrasno cvetlično posodo po vaši izbiri. Če želite poživiti ali polepšati prostor v notranjosti, so naše zimzelene rastline izjemno primerna izbira. Rastlina bo izstopala, kamor koli jo postavite, saj izgleda zelo resnično. S svojo naravno barvno shemo in naravno gostoto bo rastlina všeč vsem.

Kombinacija

Umetne vitice lahko kombiniramo s katero koli rastlino iz naše ponudbe. Za popestritev priporočamo poseganje po izrazitejših umetnih rastlinah, kot sta zeleno-rdeča pelargonija ali kaladij z zanimivimi listi. Za gostejši videz uporabite 2 ali več vitic naše geranije. Ta razkošna različica bo zagotovo navdušila na prvi pogled. Na naši spletni strani si lahko ogledate in naročite priporočene okrasne cvetlične lončke ter različne vrste vitic, pa tudi polnilni material.

Parametri

Koda izdelka 20238
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Dolžina 80 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 10 cm
Število vej 11 ks
Višina listov 8 cm
Širina listov 9 cm
Število listov 178 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!