Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna vitica Peperomia 80 cm

Popust
41 %
Originalno
20 €
Samo danes
11,90 € z DPH
9,75 € brez DDV
481 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Peperomia je tropska rastlina iz družine Piperaceae, ki se v zmernem podnebju običajno uporablja kot hišna rastlina. To je tropski zimzeleni zeliščni grm, ki je pokončen in grmast. Je epifiten v džungli Južne Amerike, kjer je domač. Za liste je značilno nastajanje širokih svetlobnih črt, linij ali madežev. Cvetovi majhni, zbrani v tankih cilindričnih konicah. Je enostavna za gojenje sobna rastlina, odporna na notranje razmere. Odporna je na šibko svetlobo več mesecev. Ne prenaša vlažne zemlje, zelo suhe zemlje ali prepiha. To pomeni, da je vse zmerno. Potrebuje svetlo do srednje svetlobo, na primer sonce, filtrirano skozi tanko zaveso.

Pojav

Peperomia je večletna zimzelena rastlina, ki izvira iz tropov Južne Amerike in tudi v subtropskih regijah po svetu in se ponavadi odlikuje po posebnostih v primerjavi z drugimi rastlinami, znano pa je tudi, da so njeni listi znani, pa tudi stebla so enaka listom sukulentov.

Parametri

Naša umetna vitica Peperomia je dolga 80 cm . Cvet vsebuje utor , ki ga je mogoče zlahka vstaviti v katero koli ureditev ali okras. Material stebla je plastika, pa tudi listi, ki na otip delujejo kot živi. Njihova barva je naravno zelena v dveh odtenkih, z resnično učinkovitimi kontrastnimi žilami. Število listov je 178 kosov.

Lokacija

Ta umetna vitica Peperomia je zasnovana za notranjost in je primeren dodatek dnevni sobi na polici ali komodi, kjer bo zagotovila osvežitev vsakega prostora s svojo naravno lepoto. Zelo lepo izstopa v viseči cvetlični lonček. Ta rastlina je ena najbolj priljubljenih rastlin doslej, arhitekti pa jo z veseljem uporabljajo za dokončanje prostora v svojih oblikovalskih predlogih.

Kombinacija

Če ga želimo združiti z drugimi rastlinami, je vsestranski. Primerna je tudi kombinacija s viticami, kot sta Fitónia , Ivy , vendar se bo zelo dobro podala z Ginkom. V prostoru lahko odlično izstopa, saj je njena risba listov zelo izrazita.

Parametri

Koda izdelka 20244
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Dolžina 80 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 10 cm
Število vej 11 ks
Višina listov 10 cm
Širina listov 7 cm
Število listov 178 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!