Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna vitica Ivy belo-zelena 80 cm

Popust
23 %
Originalno
18 €
Samo danes
13,90 € z DPH
11,39 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Bršljan je zimzelena plezalna rastlina, ki sčasoma oleseni. Je značilna gozdna rastlina. Raje ima senco kot senco. Bršljan dobro uspeva v vlažnih tleh, bogatih s humusom. Je ena najbolj nezahtevnih in hkrati odpornih rastlin. Za zimo ne spušča listov. Zato je pogosto del jesenskih in božičnih okraskov. Ivy zelo dobro prenaša rezanje in oblikovanje. Nekaj let po sajenju bršljan začne hitreje rasti. Lahko se razmnožuje skozi vse leto. Če želite vzrejati bršljan, postavite približno 20 cm mladih potaknjencev v posodo z vodo. Korenine se pojavijo po približno 14 dneh. Nato jih je treba posaditi v zemljo. Obstaja več možnosti za uporabo bršljana na vrtu. Običajno se uporablja za polepšanje ograj, gazebov, pergol ali drugih površin na vrtu.

Pojav

Ivy je edina plezalna rastlina, ki ima svoj dom v srednji Evropi. Na splošno raste v Evropi na severu do juga Skandinavije, na vzhodu do Baltika in Ukrajine, na jugu je ni v Grčiji, na Kreti, v Moldaviji in tudi v madžarski nižini, še naprej raste v Mali Aziji , Kavkaz, Armenija, severni Iran, v Libanonu, v Izraelu. Raste v listavcih in mešanih gozdovih, na skalah, ruševinah, ruševinah, v grmovju, na humusu bogatih, hranljivih, rahlo kislih do nevtralnih tleh. Pogosto ga gojijo na vrtovih, v parkih, na pokopališčih in podobno, kjer je kot trajnica zelena rastlina primerna za pokrivanje sten in ograje.

Parametri

Belo-zelena vitica bršljana je dolga 80 cm. Njegovo steblo je zeleno in izdelano iz visoko kakovostnega plastičnega materiala. Steblo vsebuje 178 listov iz plastike, vendar so na otip tako živi, kar pomaga dokončati resnično realen učinek celotne vitice. Ti listi so temno zeleni v kombinaciji s svetlo zelenimi listi, ki so zanimivi z belimi robovi. Vsebuje utor za žlebove , s katerim ga lahko preprosto postavite kamor koli za okrasitev notranjosti.

Lokacija

Naš šotor Ivy je zasnovan za notranjo opremo. Lahko ga zelo lepo položimo na polico in tako lepo zapolnimo prazen prostor, lahko pa ga uredimo tudi v viseči cvetlični lonček, kar zagotovo ne bo ostalo neopaženo. Ker nima zaščite pred UV -sevanjem, ga ne smemo izpostavljati neposredni sončni svetlobi. Je primeren nadomestek za živo rastlino, saj ne potrebuje redne nege ali zalivanja. Polepšal bo tudi najtemnejši kotiček vašega doma.

Kombinacije

Zaradi dejstva, da gre za visečo rastlino, lahko umetno vitico Brečtan zelo lepo kombiniramo z različnimi viticami bršljana, peperomije ali paviniča. Z združevanjem več vrst teh visečih rastlin, postavljenih na stojalo, boste dobili čudovit zeleni slap, prav tako se vam ni treba bati združiti to vitico z našimi cvetočimi rastlinami, kar bo polepšalo našo spletno stran. Za bogatejši volumen izberite več kosov vitice bršljana.

Parametri

Koda izdelka 20230
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Premer 30 cm
Dolžina 80 cm
Dolžina debla / stebla 10 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Dolžina veje 65 cm
Material veje plastika
Višina listov 11 cm
Širina listov 11 cm
Število listov 178 ks
Listni material plastika
Barva debla / stebla zelena
Barva veje zelena
Barva iglic zelena, Bela
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!