Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna vitica Fitónia bela 80 cm

Popust
23 %
Originalno
18 €
Samo danes
13,90 € z DPH
11,39 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Fitonia je rod cvetočih rastlin iz družine Acanthus Acanthaceae. Zraste do višine 15 cm in zraste do velikosti do 30 centimetrov. Ima krhke, ovalne liste z izrazito kontrastnimi žilami po celotni površini lista. V svojem naravnem okolju raste Fitonia kot zelišče z nizkim podrastom, ki dobro uspeva v senci. Rada ima vlažen in topel zrak in idealno uspeva na svetlem mestu brez močne sončne svetlobe. Doma je idealna rastlina za kopalnice.

Pojav

Fitonia izvira iz tropskih deževnih gozdov v Južni Ameriki, predvsem v Peruju. Fitonia so lepe tropske plazeče rastline, ki prihajajo iz vlažnih gozdov južnoameriških Andov, vendar jih večina najdemo predvsem v Peruju. Dve najpogostejši sta dve vrsti: Fittonia argyroneura z olivno zelenimi listi in značilnim belim vzorcem ter Fittonia verschaffeltii - Fittonia verschaffeltii z nekoliko temnejšimi listi in škrlatnimi rdečimi žilami.

Parametri

Fitónia bela umetna vitica je dolga 80 cm. Listi so v dveh odtenkih naravne zelene barve z značilno, zelo lepo, svetlo belo žilo. Listi in steblo so narejeni iz kakovostne plastike, zato izgledajo zelo realistično in se ne razlikujejo od živih. Vsebuje 178 listov. Vitica je namenjena notranjosti. Na voljo je brez lončka za rože, vendar vitica vsebuje žleb , ki ga lahko pritrdite kamor koli želite.

Lokacija

Naša umetna Fitónia s čudovitim vzorcem bele pajčevine na listih se popolnoma prilega vsaki notranjosti. Popolnoma zapolnjuje »gluhi« prostor in tako čudovito poživi predvsem minimalistično notranjost, ki mu omogoča, da najbolj izstopa. Ker na hrbtni strani vsebuje utor, lahko rastlino enostavno postavite v okrasno cvetlično posodo po vaši izbiri ali pa jo na primer preprosto pritrdite na steno. Ta rastlina bo izstopala povsod, kjer jo postavite, saj izgleda zelo naravno in njenih lepih listov preprosto ni spregledano. S svojo naravno risbo listov se Fitonia uvršča med najlepše "zimzelene" vitice.

Kombinacija

Umetne vitice lahko kombiniramo s katero koli rastlino, lahko pa tudi z drugimi vrstami vitic iz naše ponudbe. Če želite doseči debelejši videz, v svoji dekoraciji uporabite dva ali več kosov vitic. Zaradi svojih lepih listov bo oživel tudi najtemnejši kotiček. Pri izbiri cvetličnega lonca priporočamo enobarvne in ne zelo močne barve, saj lahko neopazen cvetlični lonec učinkovito poudari lepoto naše Fitonije.

Parametri

Koda izdelka 20227
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Premer 30 cm
Dolžina 80 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Dolžina veje 70 cm
Material veje plastika
Širina listov 8 cm
Dolžina listov 12 cm
Število listov 178 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena, Bela
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!