Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna lovka Ivy 80 cm

Popust
41 %
Originalno
20 €
Samo danes
11,90 € z DPH
9,75 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Raste v listavcih in mešanih gozdovih, na skalah, ruševinah, ruševinah, v grmovju, na humusu bogatih, hranljivih, rahlo kislih do nevtralnih tleh. Pogosto ga gojijo na vrtovih, v parkih, na pokopališčih in podobno, kjer je kot trajnica zelena rastlina primerna za pokrivanje sten in ograje, primerna pa je tudi za podrast, saj učinkovito preprečuje rast plevelov. Zraste do višine do 20 m. Cveti z neopaznimi cvetovi rumeno-zelene barve, iz katerih jeseni nastanejo modre jagode. Ta del rastline je najbolj strupen. Odporen je proti zmrzali do -29 ° C. Ivy živi do 500 let, po nekaterih avtorjih celo 1000 let. Zelo stari posamezniki imajo lahko deblo s premerom do 1 m.

Pojav

Tendril bršljana raste v Evropi na severu do juga Skandinavije, na vzhodu do Baltika in Ukrajine, na jugu v Grčiji, na Kreti, v Moldaviji in tudi v madžarski nižini, še naprej raste v Mali Aziji, na Kavkazu, Armenija, severni Iran, v Libanonu, v Izraelu.

Parametri

Naš umetni lov Ivy je dolg 80 cm in je primeren za notranjo opremo . Na voljo je z vreznilom , zaradi česar ga lahko preprosto postavite v kateri koli aranžma ali ustvarite okras točno po vaših zamislih. Ima eno zeleno plastično steblo in 178 čudovitih naravnih zelenih plastičnih listov, ki se ne razlikujejo od živih. Lonček ni del paketa.

Lokacija

Umetna lovka Ivy bo v vašo sobo prinesla košček zelenja, zato bo za vas videti sveže in živahno.

Subtilna barvna zasnova listov bršljana prispeva k realističnemu videzu te rastline in poveča njen čar. Ker je izdelana iz visoko kakovostnih materialov, je ta okrasna rastlina zelo odporna in bo za vedno ostala sveža in zelena. Idealen je za tiste, ki želite v svoji sobi imeti košček narave, vendar jim pomanjkanje časa ne dovoljuje skrbi za žive rastline.

Kombinacije

Naša umetna rastlina bršljana je popolna replika izvirnika. Za to bi bila primerna druga vrsta bršljana, Vavrín pravý. Ta povezava bo ustvarila zanimiv zeleni viseči zaslon, ki bo vaš dom naredil zelo udoben. Če za to parado izberete lep cvetlični lonec, bo vaš zeleni zaslon popoln.

Parametri

Koda izdelka 20229
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Dolžina 80 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Dolžina veje 70 cm
Širina listov 10 cm
Dolžina listov 11 cm
Število listov 178 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Dolžina trna 8 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!