Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna vitica Calladium 80 cm

Popust
23 %
Originalno
18 €
Samo danes
13,90 € z DPH
11,39 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Listopadne rastline Calladium najpogosteje prihajajo iz subtropskih ali tropskih regij sveta. Zaradi tropskega izvora rastline je treba vedeti, da je uspeh oskrbe v veliki meri odvisen od vlažnosti zraka.

Rastline v udobnih pogojih tvorijo goste zavese. Njihove značilnosti so veliki, srčasti, koničasti listi in tudi nenavadna obarvanost. Spomladi zrastejo iz gomoljev. Rastline potegnejo pozno jeseni, da preživijo obdobje mirovanja pozimi. Za zimo jih hranimo v suhem pesku ali šoti in do pomladi vzdržujemo temperaturo od 16 do 18 ° C. Ne smejo pa se popolnoma izsušiti.

Pojav

Ker je naravno okolje Calladia na svetu subtropsko in tropsko, ima rad polsenco, filtrirano dnevno svetlobo, saj lahko neposredna sončna svetloba opeče njegove krhke liste. Rad ima vlažnost zraka. Caladium esculentum (Caladium esculentum) je še posebej bogat s škrobom in je v Južni Ameriki pridobil status kmetijskega pridelka. Kljub temu je treba upoštevati, da je sok Callada strupen in lahko povzroči alergije.

Parametri

Umetna vitica Calladium je dolga 80 cm , na enem steblu iz plastike je do 178 kosov lepih temno in svetlo zelenih listov z izrazito belo žilo. Listi so na otip zelo mehki, čeprav so za njihovo izdelavo uporabili plastiko. Imajo zelo naraven, realističen videz in jih odlikuje predvsem čudovita risba listov, ki je njihova "krona lepote". Pritrdilna vitica vsebuje utor , ki ga lahko postavite kamor koli.

Lokacija

Naša umetna lovka Kaládia je zasnovana za notranjost . Lahko ga zelo lepo postavimo na polico, lahko pa tudi v lonec poleg druge rastline. Še posebej je primeren za navpična stojala, kjer izstopa slap njegovih čudovitih listov. Če morate v svoji notranjosti zapolniti prazen prostor, postavite Calladium v viseči lonec, ki bo dodal pridih celotne sobe. Ker nima zaščite pred UV -sevanjem, ga ne smemo izpostavljati neposredni sončni svetlobi. Je primeren nadomestek za živo rastlino, saj ne potrebuje redne nege ali zalivanja. Polepšal bo tudi najtemnejši kotiček vašega doma.

Kombinacije

Umetna vitica Calladium bo zaradi dejstva, da je viseča rastlina, zelo lepo izstopala v kombinaciji s viticami bršljana ali peperomije iz naše ponudbe. Prav tako se vam ni treba bati združiti to vitico z našimi cvetočimi rastlinami. Na naši spletni strani lahko izberete tudi lep okrasni lonec za rože, pa tudi okrasne kamne, da bo vaša dekoracija posebna. Lepa vitica Calladium še bolj izstopa v desnem cvetličnem loncu.

Parametri

Koda izdelka 20236
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Premer 30 cm
Dolžina 80 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Dolžina veje 10 cm
Število vej 11 ks
Širina listov 8 cm
Dolžina listov 12 cm
Število listov 178 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!