Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna vitica Arrow rose 84 cm

Popust
19 %
Originalno
22 €
Samo danes
17,90 € z DPH
14,67 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Puščična vrtnica je listopadni grm s previsnimi trnastimi vejami, ki lahko zraste do 3,5 m višine. Starejši deli vej in debla so rjavi z luskasto površino in ostrimi trni, mlade veje so gladke, zeleno rjave, tudi s trni. Na vejah rastejo izmenični listi, sestavljeni iz 5 - 7 jajčastih, nazobčanih listov ob robovih. Tudi steblo listov je bodičasto. Cvetovi so petkratni, bele do rožnate barve, do 5 cm v premeru. Rastejo na kratkih vejah na letošnjih poganjkih posamezno ali v skupinah po 3-5. Cvetijo od maja do julija. Plodovi so rdeče, jajčaste do kroglaste puščice z velikim številom rumenih, svilnato dlakavi, enosemenskih žebljičkov v notranjosti.

Pojav

Šipek je zelo raznolika evropska vrsta. Pogosta je v slovaški naravi, pogosto raste na odprtih sončnih mestih in travniških suhih pobočjih, na pobočjih, v nasadih, ob cestah in ograjah ter na robovih gozdov. Najdemo ga od nižin do vznožja. Je del zaraščenih travnikov in pašnikov, grmičevja in gozdno-stepskih združbe. Je toploljubna, sušoljubna in svetloljubna, v vpletenih sestojih ima značaj prislonjene liane, pogosto preraste v krošnje drugih lesnatih rastlin.

Parametri

Naša umetna vitica Šipek ima 6 vej, najdaljša je 80 cm, ostale se postopoma krajšajo. Rastlina ima utorni trn, ki ga je mogoče enostavno vgraditi v kateri koli aranžma ali cvetlični lonec. Zelo zanimiva je reliefnost listov in njihova obarvanost. Poudarjeni listi se spremenijo iz rdeče-oranžne v svetlo oranžni odtenek. Izdelan je iz kvalitetne plastike.

Lokacija

Umetna vitica Rose Rose se odlično prilega vsaki notranjosti. Je primeren nadomestek za živo rastlino, saj ne potrebuje redne nege ali zalivanja. Popestrila bo tudi najtemnejši kotiček v vašem domu. Je idealen dodatek jedilnici, zimskem vrtu, kuhinji, pa tudi dnevni sobi, kjer lahko vzbudi jesenski značaj, a je odlična dekoracija vse leto.

Kombinacije

Umetna vitica Arrow rose lahko odlično izstopa v prostoru in samostojno. Za bolj gost videz priporočamo nakup več kosov teh kitic. Idealna je za popestritev različnih ikeban v kombinaciji z metuljevimi cvetovi bo značilna dekoracija vaše mize ali komode.

Celoten učinek lahko dosežete z izbiro pravega okrasnega cvetličnega lonca, ki ga lahko izberete na naši spletni strani.

Parametri

Koda izdelka 20278
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Listni material plastika
Barva veje temno zelena
Barva listov Oranžna
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!