Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna vitica Rhipsalis paradoxa 86 cm

Popust
23 %
Originalno
12 €
Samo danes
9,29 € z DPH
7,61 € brez DDV
1200 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Ker je kaktus, je odporna rastlina, zaradi česar je zelo prilagodljiva na različne razmere, tudi na vrsto vode. Torej voda iz pipe deluje dobro.

Rhipsalis ima raje rahlo vlažna, vendar ne premočena tla. Idealen medij za lončenje zato ne sme biti le bogat, ampak mora imeti tudi dobro drenažo. Dolge zimzelene veje lahko zrastejo do 5 metrov, odvisno od območja. Od pozne zime do zgodnje pomladi rastlina ob vejah daje drobne bele cvetove. Prideluje tudi neužitne rdeče sadeže.

Pojav

Rhipsalis paradoxa je vrsta rastline iz družine Cactaceae. Je endemična za Brazilijo. Njegov naravni habitat so subtropski ali tropski vlažni nižinski gozdovi. Ogroža ga izguba habitata. Rhipsalis je največji in najbolj raznolik rod epifitskih kaktusov. Število članov tega rodu je približno 30 do 60 in so splošno znani kot kaktusi omele. Joseph Gaertner je leta 1788 opisal ta najstarejši rod cvetočih kaktusov iz Brazilije.

Parametri

Naša umetna rastlina Rhipsalis paradoxa je dolga 70 cm, vključno z utornim trnom, ki ga vsebuje ta rastlina. Razvejani listi so zelene barve, na koncih rahlo oranžni. Za izdelavo te rastline je bila uporabljena plastika brez UV zaščite, zato priporočamo, da jo postavite v zaprte prostore. Rhipsalis paradoxa je zvesta kopija žive rastline.

Lokacija

Rhipsalis Paradoxa je rastlina, ki daje prostoru eleganco in nezgrešljiv čar. Njegove vitice so popolna viseča rastlina, ki bo krasila vaš dom ali pisarno. Zrušite svojo kopalnico s to rastlino v visečem loncu. Njegov klasičen dizajn in zelo realističen videz lahko zadovoljita vaše dekorativne zahteve v vseh letnih časih.

Kombinacije

Umetna vitica Rhipsalis paradoxa zaradi dejstva, da je viseča rastlina, zelo lepo izstopa v visečem loncu. Zahvaljujoč njegovi preprostosti si lahko za to rastlino privoščite bolj izrazit cvetlični lonec, npr. večbarvne ali teksturirane. Pestro ponudbo najdete na naši spletni strani. Če imate raje gostejšo vegetacijo, vam priporočamo, da kupite več kosov teh kitic in jih združite, da dobite čudovit bogat slap.

Parametri

Koda izdelka 20274
Odločnost notranjost
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!