Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna vitica Asparágus 67 cm

Popust
42 %
Originalno
12 €
Samo danes
6,99 € z DPH
5,73 € brez DDV
300 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Šparglji zagotovo niso tipična sobna rastlina, ki jo boste našli v vsakem gospodinjstvu. Lahko pa se vam pozna - že leta se praktično še danes uporablja za okraševanje šopkov. Bo pa nedvomno bolj stilsko v loncu doma. Izgleda kot miniaturno drevo, njegovi občutljivi listi pa so zelo prijetni na dotik. Ta rastlina pritegne pozornost z gostimi listi iglavcev in je po videzu podobna špargljem. Šparglji, včasih imenovani okrasni šparglji, so okrasna roža ali poloker, ki je prekinil svojo namišljeno zlato dobo v socialistični dobi. Obstaja veliko vrst te rastline, zato jih poznamo kot okusno zelenjavo, pa tudi kot okrasne vrste, ki lahko s svojo bogato zelenjavo osvežijo vaš prostor, čeprav ne uživajo tako velikega zanimanja kot nekoč.

Pojav

Poznanih je okoli 170-300 vrst, razširjene so predvsem v Evropi, Aziji in Afriki, pa tudi drugod, npr. Severna Amerika. Na Češkem v naravi raste le ena vrsta: šparglji (Asparagus officinalis). Najdemo ga le v toplejših predelih, kjer raste na suhih pobočjih in v svetlih grmovnicah.

Parametri

Naša umetna rastlina Šparglji je visoka 67 cm, vključno z bodičastim trnom. Izdelan je iz kvalitetne plastike in je primeren za notranjost. Ima zelo občutljiv in bogat vtis. Rastlina ima 9 vej naravne zelene barve, ki se še naprej razvejajo.

Lokacija

Naši umetni šparglji so primerni za različne aranžmaje, kot so osnovno zelenje za cvetlične aranžmaje, venčke, ikebane, košare, vaze itd. Šparglje lahko uporabite kot dekoracijo stanovanja, pisarne, pa tudi v foto studiih. Če imate radi rože, vendar jih ne gojite preveč, je ta umetna viseča rastlina idealna rešitev za vas. Popestrila bo tudi temnejše kotičke v gospodinjstvu in vas bo leta razveseljevala, ne da bi za to morali skrbeti.

Kombinacije

Šparglji ali celo okrasni šparglji so bili v totalitarnih časih tipična dekoracija šopka. Nepozabna je predvsem kombinacija s tremi nageljni. Je zelo priljubljen dodatek šopku rdečih in belih vrtnic. Zelo priljubljena je kot osnova za različne aranžmaje. Svojo nalogo bo opravil tudi, če bomo želeli šopek bolj »potegniti« v višino, le šparglje položimo na sredino šopka in vanj vgradimo nekaj višjih cvetov. Umetni šparglji so zelo priljubljeni in zelo uporabni. Umetnim šopkom doda volumen in praznični pridih ter izgleda nežno in romantično. Omenjene umetne rastline najdete v naši e-trgovini.

Parametri

Koda izdelka 20277
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Barva veje zelena
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!