Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna vitica Potosovec pegava 80 cm

Popust
41 %
Originalno
20 €
Samo danes
11,90 € z DPH
9,75 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Potosovce so masivne Liane z lesenimi, razvejanimi stebli . Listi so izmenični, dvoredni, dolgi peclji , z režnjastim rezilom . Izjemoma je rezilo fino perforirano na površini vzdolž srednjega rebra. Žile so redke. Palicová s socvetje podpira listavci tul jajčaste oblike. Cvetovi so dvospolni. Palice so 4 in so brezplačne. V testisih je samo ena komora , običajno vsebuje 2 jajca . Plodovi so majhni in vsebujejo 1 do 8 gladkih semen v obliki ledvic.

Pojav

Potosovec je rod družinskih rastlin in ronovitých (Araceae). Vključuje približno 20 vrst mogočnih lian , razširjenih v tropski Aziji in Avstraliji . Mlade oblike zlatih plezalcev s pestrimi listi gojijo kot sobne rastline, pogosto imenovane plezalke ali Scindapsus.

Parametri

Naša umetna vitica Potosovec je dolga 80 cm. Material stebla je plastičen, prav tako material lista, ki na otip deluje kot živ. Število listov na vitici je 178 kosov. Njihova barva je v različnih odtenkih zelene, s kontrastno svetlo zeleno in lisami do steklenic rdeče-rjave barve. Ta risba listov je zelo zanimiva in zelo privlačna na pogled. Vitica ne vsebuje cvetličnega lonca, ima pa utorno steblo, s katerim ga lahko postavite res kamor koli.

Lokacija

Naš umetni lov Potosovec se popolnoma prilega vsaki notranjosti . Napolni vsak prazen kotiček v sobi in tako čudovito poživi minimalistično notranjost, ki ji omogoča, da najbolj izstopa. Popolnoma zapolni "gluhi" prostor. Z žlebljenim steblom na zadnji strani lahko rastlino enostavno postavite v okrasno cvetlično posodo po vaši izbiri ali pa jo preprosto pritrdite na steno. Nič ne boste pokvarili, če boste z njim polepšali okno ali balkon. Potosovec je rastlina, ki ima svoj čar in plemenitost in je nekakšna alfa in omega ne le podeželskih kotičkov.

Kombinacije

Vnesite nekaj zelenega v svojo notranjost s to umetno rastlino, ki izgleda živo. Kot posameznik zelo dobro izstopa. Možno ga je tudi kombinirati z okrasnim cvetličnim loncem, ki ga lahko izberete na naši spletni strani. Ker je ta vitica sama po sebi zelo značilna, zato priporočamo kombiniranje enobarvnih cvetličnih loncev, da bi še bolje poudarili lepoto naše umetne vitice. Za gostejši učinek izberite dve ali več vitic za svojo dekoracijo.

Parametri

Koda izdelka 20232
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Dolžina 80 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Dolžina veje 10 cm
Število vej 10 ks
Širina listov 8 cm
Dolžina listov 10 cm
Število listov 178 ks
Listni material plastika
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!