Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna vitica Tillandsia črna 162 cm

Popust
40 %
Originalno
12 €
Samo danes
7,19 € z DPH
5,89 € brez DDV
1308 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 29. maj
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Tillandsia je zračna rastlina, ne potrebuje zemlje in, kar je najpomembneje, skoraj ne potrebuje nege. Ta vrsta je fascinantna s svojimi posebnimi oblikami. Je nezahtevna in nenavadna rastlina, ki izvira iz Južne Amerike. Obstaja več kot 550 vrst in jih najdemo v deževnih gozdovih in na zelo suhih mestih. Hranila sprejema iz zraka preko posebnih lusk, imenovanih trikrom. Na luskah so majhne dlačice, ki imajo visoko sesalno zmogljivost in ščitijo rastlino pred pregrevanjem.

Pojav

V njih so tako puščavska območja, gozdovi in deževni gozdovi. Rastejo od nižin do gorskih verig Južne in Srednje Amerike ter južne regije Severne Amerike. Toda z ustrezno nego jih je mogoče gojiti zunaj teh območij.

Parametri

Naša umetna vitica Tillandsia je dolga 162 cm, vključno z utornim trnom, s katerim lahko preprosto postavite rastlino, kamor jo potrebujete. Je zanimive črne barve. Ima 3 glavne veje, ki se odcepijo naprej. Vključujejo občutljive iglice, ki spominjajo na igle. Celotna vitica je izdelana iz fine plastike in je zelo prijetna na otip.

Lokacija

Umetna vitica Tillandsia black bo odličen, a tudi izrazit dodatek vaši notranjosti. Zahvaljujoč svoji barvi bo popestrila vsak prostor. S pravilnim povezovanjem barv pohištva in dodatkov lahko dosežete harmonično zasnovo vaše dnevne sobe, jedilnice, delovne sobe ali moderne kopalnice, kjer bo videti popolno in premišljeno. Zelo lepo bo izstopal v enem izmed naših okrasnih cvetličnih lončkov, ki jih lahko postavite na nočno omarico ali komodo. Ta Tillandsia lepo izstopa tudi v steklenem visečem terariju ali erariju različnih oblik.

Kombinacija

Naša umetna vitica Tillandsia je vsestranska. Sama lahko odlično izstopa, a je primeren dodatek tudi dekoracijam in aranžmajem, na primer z belimi vrtnicami ali kalami. Kombinacija bele in črne se lahko komu zdi dolgočasna. A če izberete ti dve barvi, ne morete zgrešiti. Bela in črna sta kot jin in jang. Po eni strani si nasprotujejo, po drugi strani pa se odlično dopolnjujejo in ustvarjajo eleganten kontrast. Če iščete bolj pestro kombinacijo, priporočamo, da izberete vrtnice in rdeče kale. Za to vitko si lahko privoščite kateri koli enobarven, teksturiran ali vzorčen cvetlični lonec. Vse omenjene izdelke boste našli na naši spletni strani.

Parametri

Koda izdelka 20275
Odločnost notranjost
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!