Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna vitica Fitónia zelena 80 cm

Popust
41 %
Originalno
20 €
Samo danes
11,90 € z DPH
9,75 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Fittonia je rod cvetočih rastlin iz družine Acanthus Acanthaceae. Zraste do višine 15 cm in zraste do velikosti do 30 centimetrov. Ima krhke, ovalne liste z izrazito kontrastnimi žilami po celotni površini lista. Listi so zelo privlačni. Rastlino sestavljajo tudi šibki rumeno-zeleni cvetovi, razporejeni v klasu, ki se v mnogih primerih odstranijo, da ne zavirajo rasti. V svojem naravnem okolju raste Fitonia kot zelišče z nizkim podrastom, ki dobro uspeva v senci. Rada ima vlažen in topel zrak in idealno uspeva na svetlem mestu brez močne sončne svetlobe. Doma je idealna rastlina za kopalnice.

Pojav

Fitonia izvira iz tropskih deževnih gozdov v Južni Ameriki, predvsem v Peruju. Fitonia so lepe tropske plazeče rastline, ki prihajajo iz vlažnih gozdov južnoameriških Andov, vendar jih večina najdemo predvsem v Peruju. V svojem naravnem okolju raste Fitonia kot zelišče z nizkim podrastom, ki dobro uspeva v senci. Pridelovalci menijo, da je zaradi zahtevane nege zahtevna rastlina. V normalnih rastnih razmerah je življenjska doba rastline pol leta.

Parametri

Naša umetna tetiva Fitónia zelena, vključno s steblom, je dolga 80 cm. Žlebček in listi so narejeni iz plastike. 178 listov je lepe naravne zelene do temno zelene barve. Čeprav so umetni, dajejo zelo naraven vtis. Zanje so značilne zelo lepe pajčevine, v kontrastni svetlo zeleni barvi. Ta vitica je namenjena notranjosti.

Lokacija

Naša umetna Fitónia s čudovitim vzorcem bele pajčevine na listih se popolnoma prilega vsaki notranjosti . Popolnoma zapolni "gluhi" prostor. Napolni vsak prazen kotiček v sobi in tako čudovito poživi minimalistično notranjost, ki ji omogoča, da najbolj izstopa. Zahvaljujoč utoru na zadnji strani lahko rastlino enostavno vstavite v okrasno cvetlično posodo. Rastlina bo izstopala, kamor koli jo postavite, saj izgleda zelo resnično. S svojo naravno barvno shemo in naravno gostoto lahko rastlina očara na prvi pogled.

Kombinacija

Umetne vitice lahko kombiniramo s katero koli rastlino, lahko pa tudi z drugimi vrstami vitic iz naše ponudbe. Za debelejši videz uporabite 2 ali več vitic. Priporočamo, da ga postavite v lepo, na primer enobarvno cvetlično posodo, ki lahko še bolj poudari lepoto te vitice. Kot polnilni material so zelo primerni okrasni kamni, v katere postavite vitico. V naši ponudbi lahko najdete okrasne kamne in velik izbor cvetličnih loncev.

Parametri

Koda izdelka 20228
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Dolžina 80 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 9 cm
Širina listov 8 cm
Število listov 178 ks
Listni material plastika
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!