Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna vitica Taro Araceae 80 cm

Popust
17 %
Originalno
18 €
Samo danes
14,90 € z DPH
12,21 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Potosovec je rod rastlin iz družine Aaronic.

Potosovec je plezajoča, hitro rastoča rastlina, ki izvira iz Indonezije. Poznamo ga tudi pod imenom "čuden Janko" ali "divji Janko". Te rastline rastejo relativno hitro in dosežejo dolžino do 20 m. Na steblu v pazduhah listov potosovec tvori zračne korenine, zlasti v vlažnem okolju. Rad se ovije okoli opore. V naravnih pogojih potosovec tvori podrast lesnatih rastlin. Lepi se na debla dreves s svojimi zračnimi koreninami in se vzpenja višje nad njimi (podobno kot bršljan ). Hitro raste in je zelo uspešen. Zanimiva in koristna lastnost te rastline je, da čisti zrak pred onesnaževalci.

Pojav

Najdete ga v več delih sveta. Na primer v jugovzhodni Aziji, Indoneziji in na Salomonovih otokih. V tropskih deževnih gozdovih je lepa rastlina, ki rada pleza po drevesih, pogosto do vrtoglavih višin. Potosovce rastejo v vlažnih tropskih deževnih gozdovih, kjer rastejo kot plezajoče plezalne rastline na drevesih ali skalah. Potosovec je rahlo strupen za ljudi, škodljiv za hišne ljubljenčke.

Parametri

Naša umetna vitica Potosovec je dolga 80 cm. Je naravne zelene barve s svetlo zelenimi lisami. Na enem plastičnem steblu je 178 listov, ki so živi na otip in izgledajo zelo realistično. Dobavlja se brez lončka za rože z žlebljenim trnom , zaradi česar je vitica enostavna za rokovanje.

Lokacija

Naš umetni lov Potosovec se popolnoma prilega vsaki notranjosti . Popolnoma zapolni "gluhi" prostor v vaši notranjosti. Priporočamo, da iz široke ponudbe izberete pravi okrasni lonec za rože. Uporabite 2 ali več, če želite, da bo rastlina videti gostejša. Uporabljajo se lahko na različne načine, bodisi v kuhinji, v zimskem vrtu ali na vhodu. Zaradi videza, ki zvesto posnema naravo, bo ta enota eleganten dodatek v vaših bivalnih in poslovnih prostorih, svež, značilen dekorativni element vašega okolja.

Kombinacije

Umetno vitico lahko kombinirate s katero koli rastlino. Naša vitica Potosovec se bo lepo zlila z bršljanom, mirno in z jesenskim ginkom ali pelargonijo. Vse te izdelke najdete na naši spletni strani. Postavitev te rastline v viseči lonec, vazo ali aranžma je popoln način za ustvarjanje odličnega vzdušja ali dodajanje zelene raznolikosti.

Parametri

Koda izdelka 20231
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Dolžina 80 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 10 cm
Število vej 11 ks
Višina listov 11 cm
Širina listov 9 cm
Število listov 178 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!