Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna vitica Ginko jesen 80 cm

Popust
41 %
Originalno
20 €
Samo danes
11,90 € z DPH
9,75 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Ginkgo je drevo iz družine Ginkgo. Edini trenutni predstavnik razreda Gink. Ginkgo raste počasi do višine 30 - 40 metrov in lahko živi do 3000 let. Cveteti začne šele po 20 letih. Krona je stožčasta ali široka. Trenutno se vzrejajo okrasne sorte z valjasto krono.

Veje in veje tvorijo med seboj oster kot. So pokončni. Na deblu so grebeni, ki se proti vrhu zmanjšujejo. Pomladni listi so svetlo zeleni, poleti potemnijo in jeseni masleno rumeni. Samci jagnjet rastejo izključno na brahblastih. Ženski cvetovi zrastejo 2 - 3 in so vetrovni, cvetijo od marca do aprila. Ginko je dvodomna rastlina, torej ima posameznik moške ali ženske cvetove. Plodove tvori ženska rastlina. Je sivo-zelen ali rumenkast semenski kamen. Plodovi drevesa so užitni in po zorenju močno dišijo (zato so v parkih raje moške rastline - uporabljajo jih v orientalski kuhinji). Ocvrti po namakanju v fiziološki raztopini veljajo za poslastico.

Pojav

Pojav teh rastlin je dosegel vrhunec v mezozoiku, vendar se zaradi terciarnega ohlajanja začnejo zmanjševati. Nekateri strokovnjaki trdijo, da je razvoj družine Ginkgo v tem času omogočil širitev dinozavrov. Seveda ga najdemo le na majhnem območju gorovja Tianmu Shan na Kitajskem. Priljubljeno je posajeno kot okrasno drevo v parkih in vrtovih. Odporen je na patogene, onesnaženje, sušo in nizke temperature. O njeni trdnosti priča tudi dejstvo, da je bilo po atomskih napadih na Japonsko prvo drevo, ki je začelo gojiti listje. Potrebuje sončno lego, vendar prenaša široko paleto tal.

Parametri

Naša umetna vitica Ginko je dolga 80 cm. Na enem steblu je 280 jesenskih plastičnih listov, rumeno-oranžne barve. Ta barvna povezava ustvari učinkovito senčenje za še boljši približek pristnosti. Vitica je dobavljena brez cvetličnega lončka, kot je utorno steblo, zato jo je enostavno nanesti na čudovite aranžmaje ali različne okraske.

Lokacija

Če morate poživiti ali polepšati prostor v svoji notranjosti, je lokacija rastline izredno primerna izbira povsod, kjer ni dovolj svetlobe za živo rastlino, ali kjer ni mogoče redno skrbeti za žive rastline.

Umetni ginko je zasnovan za notranjost. Vsaka vstopnica je okras zase, zato jo je priporočljivo postaviti tako, da je jasno vidna. Prednost umetne vitice je tudi v tem, da zanjo ni treba skrbeti. Ginko lahko postavite v kopalnico na širše okenske police, police, podstavke ali omare ali na posebna stojala za rože. Njegova svetla barva je lahko tudi privlačna jesenska dekoracija.

Kombinacije

Ginka lahko postavite v lepo dekorativno cvetlično posodo ali celo vazo po vaši izbiri. Če imate raje gostejšo rast, vam priporočamo, da kupite več kosov teh vej in jih združite, da dosežete čudovito bogat šopek. Zaradi svoje barve je naš umetni ginko zelo primeren za ustvarjalno ustvarjanje čudovitih jesenskih okraskov.

Parametri

Koda izdelka 20243
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Dolžina 80 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Dolžina veje 60 cm
Število vej 11 ks
Širina listov 8 cm
Dolžina listov 5 cm
Število listov 280 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov rumena, Oranžna
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!