Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetno drevo Fikus liana 150 cm

Popust
42 %
Originalno
140 €
Samo danes
81,90 € z DPH
67,13 € brez DDV
Ni na voljo
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Ficus Benjamin je grmovnica ali drevesna rastlina, ki se široko goji kot okras, ki spada v družino Moraceae. Fikus Benjamin je vedno zeleno okrasno drevo, ki je eno najbolj priljubljenih sobnih rastlin. Ima rahlo povešene veje in jajčaste koničaste liste. Ficus je rastlina s plitkimi koreninami, listno strukturo in širokim, zimzelenim listom, z lahkim, rahlo sivkastim gladkim lubjem. V divjih razmerah rastlina doseže višino 15-20 m. Primerna je za svetlo mesto, vendar ne za neposredno sončno svetlobo. Pestri plesni potrebujejo več svetlobe in postavitev na toplo mesto. Benjaminov fikus zahteva zmerno vlažnost, svetlobo, brez prepiha in temperature najmanj 10 stopinj Celzija.

Pojav

Fikus izvira iz Azije in Avstralije, zlasti Indije, Jabe in Balija. Pa tudi s severa in juga Avstralije, Butana, Kambodže, Kitajske, Filipinov, Laosa, Malezije, Nepala, Nove Gvineje, Tajske, Vietnama in Pacifika. Razvija se na peščenih in apnenčastih tleh ob rekah in potokih; kot rastlinski okraski se je njegova pridelava razširila po vsem svetu. Je okrasna rastlina, ki je zaradi privlačne oblike in tolerance do različnih okoljskih razmer zelo cenjena kot sobna rastlina.

Parametri

Naše umetno drevo Fikus Benjamin I, vključno s cvetličnim loncem visokim 150 cm. Na voljo je v osnovnem plastičnem loncu s premerom 20,32 cm . Na površini umetnega substrata je dopolnjen z dekorativno ekspandirano glino. Na deblu naravnega lesa najde 1.200 naravnih zelenih listov na robu, obarvanih v belo, kar je zelo značilno za tega fikusa. Listi so narejeni iz visoko kakovostne plastike, vendar se ne razlikujejo od živih.

Lokacija

Umetni Ficus je zasnovan za notranjost . To je eno najbolj priljubljenih dreves za dom . S svojo naravno lepoto osveži vsak prostor. Uporablja se lahko v dnevnih sobah , jedilnicah in dvoranah ali v zimskih vrtovih. Izstopajo predvsem kot soliteri, lahko pa jih kombinirate tudi z drugimi rastlinami iz naše ponudbe.

Kombinacije

Priporočamo kombiniranje Ficusa z različnimi različicami drugih vrst Ficusa iz naše ponudbe. Izstopa lahko tudi sam, a poleg omenjenega fikusa so mu odlična tudi druga »zimzelena« umetna drevesa, na primer Dífenbachia , Alokázia ali Zamiokulkas. Ker ima naš umetni Fikus pisane liste, je priporočljivo izbrati okrasno cvetlično posodo, še posebej enobarvno ali z drobnim vzorcem. Izbirajte med našim širokim izborom.

Parametri

Koda izdelka 20082
Višina 150 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 17 cm
Premer vložka 20.1 cm
Število stebel / stebel 3 ks
Material stebla / stebla les
Višina listov 7.5 cm
Širina listov 4.5 cm
Število listov 1200 ks
Listni material plastika
Barva debla / stebla rjav
Barva veje rjav
Barva listov zelena, Bela
Višina debla / stebla 60 cm
UV zaščita ne
Vstavi barvo Črna

Ocene

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 vrednotenje