Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetno drevo Fikus Benjamin bordo 170 cm

Popust
9 %
Originalno
120 €
Samo danes
109 € z DPH
89,34 € brez DDV
Ni na voljo
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Fikus Benjamin je zimzeleno okrasno drevo, ki je ena izmed najbolj priljubljenih sobnih rastlin. Ima rahlo povešene veje in jajčaste koničaste liste. Običajno so temno zelene barve in zelo pogosto se gojijo tudi rastline s pestrimi listi. Fikus je že dolgo ena najbolj priljubljenih sobnih rastlin, tudi zato, ker na vejah ponuja lepo zeleno teksturo sijočih listov, ki običajno rastejo iz enega samega debla, zato spominjajo na majhno drevo. Poleg tega je Fikus nezahtevna rastlina za gojenje, zato je primeren tudi za začetnike. Je zelo prilagodljiva rastlina, ki se lahko navadi na različne svetlobne razmere, tla ali temperaturo, vendar zanjo veljajo določene posebnosti. Ficus, na primer, je znan po svoji občutljivosti na prepih, pa tudi na pretirano zalivanje. V obeh primerih mu lahko odpadanje listov traja mesece, da nadaljuje svojo rast.

Pojav

Fikus je doma v Aziji in Avstraliji, natančneje v Indiji, Jabi in Baliju. Pa tudi s severa in juga Avstralije, Butana, Kambodže, Kitajske, Filipinov, Laosa, Malezije, Nepala, Nove Gvineje, Tajske, Vietnama in Pacifika. V naravnih razmerah se nahaja v tropskih gozdovih.

Parametri

Naše umetno drevo Fikus Benjamin bordo je visoko 175 cm, vključno s cvetličnim lončkom. Dobavlja se v osnovnem plastičnem lončku, ki ima premer 17,83 cm in višino 15 cm. Ta umetni fikus je zaradi svoje barve izjemen in nezgrešljiv. Njena barvna zasnova je zelo zanimiva, medtem ko so zgornji del listov različnih odtenkov zelene, spodnji del pa bordo barve. Ficus ima 2 rjava debla iz naravnega materiala. Fikus Benjamin je idealna izbira za notranjost.

Lokacija

Naše umetno drevo Fikus Benjamin bordo je primerno za dnevne sobe, jedilnice, predsobe ali zaščitene zunanjosti. Idealen je za restavracije, hotelsko preddverje. Tudi umetna rastlina je lahko videti fascinantna. Dodatno vrednost temu drevesu zagotovo dodaja zanimivo naravno deblo. Fikus Benjamin bordo bo nedvomno naredil vašo notranjost bolj prijetno.

Kombinacije

Umetni fikus je odličen spremljevalec katere koli druge palme, drevesa ali rastline v naši ponudbi. Ne glede na to, ali jo kombinirate s palmo Areca ali drevesom Dracena, zagotovo ne boste naredili koraka vstran. Priporočamo tudi pravilno izbran cvetlični lonec, ki bo pripomogel k ustvarjanju okusne in moderne dekoracije. V naši e-trgovini najdete pestro izbiro cvetličnih lončkov.

Parametri

Koda izdelka 20260
Višina 174 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 14 cm
Premer vložka 17.83 cm
Število stebel / stebel 2 ks
Material stebla / stebla les
Listni material tekstila
Barva debla / stebla rjav
Barva listov zelena, bordo
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!