Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna dlan Kentia 210 cm

Popust
39 %
Originalno
180 €
Samo danes
109 € z DPH
89,34 € brez DDV
Ni na voljo
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Kentia Palma se imenuje tudi Paradise Palm, Sentry Palm in Thatch Palm. To je razmeroma počasi rastoča in elegantna vrsta palme, ki jo pogosto sadimo v skupine treh ali več rastlin hkrati. Je idealna palma za gojenje v hiši, uspeva pa tudi na obalnih območjih južne Kalifornije. Do leta 1885 je bila palma prva v Veliki Britaniji, kjer je Journal of Horticulture zapisal: "Te Kentie so zaradi svoje velike lepote in trajnih lastnosti bolj povpraševane kot skoraj vse druge palme." Drug razlog za njihovo priljubljenost je mogoče pripisati kraljici Viktoriji, ki jih je gojila v vseh svojih domovih in naročila palmam Kentie, naj jih položijo okoli njene krste.

Pojav

Palma Kentia prihaja z otoka Lord Howe (382 prebivalcev), majhnega kosa zemlje ob vzhodni obali Avstralije. Otok daje palmi botanično ime Howe forsteriana. Raste počasi, zato lahko traja desetletja, da doseže največjo višino 10 metrov. Svetovna zveza za ohranjanje narave to vrsto šteje za ranljivo. Gojijo ga na otoku Lord Howe tako, da zbirajo divje semena in jih kalijo za izvoz v svet kot okrasno rastlino. Trgovina s semeni in sadikami je strogo urejena.

Parametri

Naša umetna palma Kentia je visoka 210 cm , skupaj z loncem za rože. Njena 4 stebla so iz plastike, spodnji deli pa so pokriti z naravnim lesom . Ta dlan ima 20 vej različnih višin, kar povečuje njeno gostoto. Na voljo je v osnovnem plastičnem loncu s premerom 20,32 cm, katerega površina je prekrita z umetnim mahom.

Lokacija

Če želite v svoj dom vnesti tropsko vzdušje, potem ne smete zamuditi naše Palma Kentie. Ta rastlina bo videti odlično kjer koli v vaši hiši , pisarni , je tudi odlična dekoracija za uporabo v nakupovalnih središčih ali kavarnah . Poživil bo vsak prostor in mu dal resnično neponovljiv nasmeh. Tropska palma Kentia je lep okrasni pripomoček za vsak dom, zato vam jo lahko samo priporočamo.

Kombinacije

Našo palmo Kentia lahko kombiniramo z drugimi vrstami dlani iz naše ponudbe. Primerno je tudi mešanje z listnimi rastlinami, kot so Difenbachia, Monstera ali Allocasia. Odlikuje pa se tudi kot posameznik. Njegova lepota sije v enobarvnem cvetličnem loncu, ki ga lahko okusno dopolnite z belim okrasnim gramozom ali lesenimi sekanci. Vse omenjene izdelke boste našli na naši spletni strani.

Parametri

Koda izdelka 20014
Višina 210 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 17 cm
Premer vložka 20.1 cm
Število stebel / stebel 4 ks
Material stebla / stebla plastika, les
Višina veje 83 cm
Število vej 20 ks
Material veje plastika
Višina listov 85 cm
Širina listov 29 cm
Barva debla / stebla rjav
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Višina debla / stebla 40 cm
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!