Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna palma Areca 225 cm

Popust
41 %
Originalno
320 €
Samo danes
189 € z DPH
154,92 € brez DDV
Ni na voljo
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Areca je rod rastlin v družini Areca, ki obsega približno 50 vrst. Številna debla palm so grmičasto razvejana, listi so razdeljeni na številne sijoče vetrnate dele, nasproti so. Palma areka je vitka in zraste do višine do 25 metrov. Deblo je premera 20-30 cm. Listi so pernati, široki do 10 cm, dolgi 1,5 do 2 metra. Goji se kot okrasna rastlina na vrtovih v tropskih in subtropskih območjih ter v zaprtih prostorih kot sobna rastlina. Zaradi oblike listov se včasih imenuje tudi metuljčeva palma.

Pojav

Palma areka izvira iz Malezije, goji pa jo po vsej tropski Aziji in vzhodni Afriki. Tipična palma v obliki ventilatorja raste v prednji in zadnji Indiji, Pakistanu, Cejlonu, na Kitajskem, Tajvanu in na Malajskem polotoku. Gojijo ga tudi v mnogih tropskih in subtropskih območjih, če to dopušča podnebje. Najbolj razširjen je na Tajskem, v Vietnamu, Maleziji, Burmi in na Šrilanki. Zdaj se začne gojiti v vzhodni Afriki.

Parametri

Naša umetna palma Areca, vključno z lončkom za rože, je visoka 225 cm. Na voljo je v osnovnem plastičnem loncu s premerom 25,4 cm na površini podlage, prekrite z mahom. Palma Areca ima 5 debel, ki so izdelana iz plastike in na površini prekrita z lubjem naravnega lesa. Na palmi je 47 naravnih zelenih umetnih listov iz kakovostne plastike, ki pa se ne razlikujejo od živih.

Lokacija

Zasnovan je za notranjo opremo . Lepa umetna palma Areka je s svojo višino primerna za velike reprezentativne dvorane, skupne prostore ali prostorne sprejeme. Odličen je dodatek povsod, kjer želite imeti malo zelenja, kjer pa ni mogoče skrbeti za živo rastlino, bodisi zaradi pomanjkanja svetlobe ali pomanjkanja časa. Zagotavlja dolgo življenjsko dobo - vse brez potreb po vzdrževanju.

Kombinacije

Priporočamo, da Areco združite z različnimi vrstami palm, kot sta Livistona ali praproti, ali s palmami po vaši izbiri. Z vsakim zelenjem bodo ustvarili harmonično notranjost. Vendar Areka ne potrebuje spremljevalca. Popolnoma lahko izstopa v prostoru in sama. Vendar je primerna postavitev v okrasno cvetlično posodo. Pravilno izbrana lončnica lahko lepo poudari edinstvenost palme. V naši ponudbi na naši spletni strani boste našli veliko izbiro cvetličnih loncev.

Parametri

Koda izdelka 20013
Višina 225 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 21 cm
Premer vložka 24.3 cm
Število stebel / stebel 5 ks
Material stebla / stebla plastika, les
Višina veje 23 cm
Višina listov 48 cm
Širina listov 24 cm
Število listov 47 ks
Listni material plastika
Barva debla / stebla rjav
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Višina debla / stebla 110 cm
UV zaščita ne
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!