Kontaktiraj nas info@hk-green.sk

Umetno drevo Ficus 110 cm

74,90 € z DPH
100 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Pri vaši hiši ponedeljek, 25. oktober

Opis

Značilnosti

Fikus Benjamin je grmovnica ali drevesna rastlina, ki se široko goji kot okras, ki spada v družino Moraceae. Fikus Benjamin je vedno zeleno okrasno drevo, ki je eno najbolj priljubljenih sobnih rastlin. Ima rahlo povešene veje in jajčaste koničaste liste. Ficus je rastlina s plitkimi koreninami, listno strukturo in širokim, zimzelenim listom, z lahkim, rahlo sivkastim gladkim lubjem. V divjih razmerah rastlina doseže višino 15-20 m. Primerna je za svetlo mesto, vendar ne za neposredno sončno svetlobo. Pestri plesni potrebujejo več svetlobe in postavitev na toplo mesto. Fikus Benjamin potrebuje zmerno vlažnost, svetlobo, brez prepiha in temperature najmanj 10 stopinj Celzija.

Pojav

Fikus izvira iz Azije in Avstralije, zlasti Indije, Jabe in Balija. Pa tudi s severa in juga Avstralije, Butana, Kambodže, Kitajske, Filipinov, Laosa, Malezije, Nepala, Nove Gvineje, Tajske, Vietnama in Pacifika. V naravnih razmerah se nahaja v tropskih gozdovih s povprečno nadmorsko višino 400-800 metrov nad morjem. Razvija se na peščenih in apnenčastih tleh ob rekah in potokih; kot rastlinski okraski se je njegova pridelava razširila po vsem svetu. Je okrasna rastlina, ki je zaradi privlačne oblike in tolerance do različnih okoljskih razmer zelo cenjena kot sobna rastlina.

Parametri

Naš umetni Fikus Benjamin je visok 110 cm , vključno z lončkom za rože. Na voljo je v osnovnem plastičnem cvetličnem loncu , katerega premer je 17,78 cm in je prekrit z mahom na površini umetnega substrata. Na 3 hlodih iz naravnega lesa je 288 silikonskih listov. Listi imajo lepo naravno zeleno barvo, robovi pa bele barve.

Lokacija

Umetni Ficus je zasnovan za notranjost . Je eno najbolj priljubljenih dreves v gospodinjstvu . S svojo naravno lepoto osveži vsak prostor. Uporablja se lahko v dnevnih sobah , jedilnicah in dvoranah ali v zimskih vrtovih in povsod, kjer žive rastline in drevesa ne uspevajo. Izstopajo predvsem kot soliteri, lahko pa jih kombinirate tudi z drugimi rastlinami iz naše ponudbe.

Kombinacije

Priporočamo kombiniranje Ficusa z različnimi različicami drugih vrst Ficusa iz naše ponudbe. Priporočene okrasne cvetlične lončke lahko naročite ločeno in tudi ustrezen sadilni in hidrogranulat ali drug polnilni material, ki ga najdete v naši ponudbi. Kombinacija z ekspandirano glino ali okrasnim gramozom je zagotovo odlična izbira. Ker ima pisane liste, je priporočljivo izbrati okrasno cvetlično posodo, še posebej enobarvno ali z drobnim vzorcem. Izbirajte med našim širokim izborom.

Parametri

Koda izdelka 20084
Višina 110 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 14.5 cm
Premer vložka 17.4 cm
Število stebel / stebel 3 ks
Material stebla / stebla les
Višina listov 9 cm
Širina listov 4.5 cm
Število listov 288 ks
Listni material plastika
Barva debla / stebla rjav
Barva veje rjav
Barva listov zelena, Bela
Višina debla / stebla 80 cm
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!