Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetni bambus 180 cm

Popust
42 %
Originalno
140 €
Samo danes
81,90 € z DPH
67,13 € brez DDV
Ni na voljo
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Bambusi so trajnice ali grmičevje, nekatere vrste so nizke in pokrivajo zemljo, druge so visoke in lahko zrastejo do višine približno 40 ali 50 m. Nekatere vrste se lahko s podzemlja razširijo s kraja sajenja v okolje. Mnoge vrste rastejo v obliki goste vegetacije. Bambusi cvetijo letno ali pri nekaterih vrstah vsakih 12 ali do 120 let, pri čemer vse rastline v eni regiji cvetijo hkrati. Po cvetenju rastline običajno odmrejo. Listi so pecljati, široko eliptični. Imajo cvetove s 6 prašniki, razporejenimi v metle. Plod je zrnje, koščicasto sadje ali jagodičje. Bambusi so med najhitreje rastočimi rastlinami na svetu - včasih pecelj raste s hitrostjo do 1 metra na dan.

Pojav

Bambusi se pojavljajo v tropskem, subtropskem in manj pogosto v zmernem pasu. Natančneje, pojavljajo se na jugovzhodu Združenih držav Amerike ter po celotni Srednji in Južni Ameriki ter v skoraj vsej Afriki južno od Sahare in v Aziji od Indije, Japonske in jugovzhodne Kitajske do severne Avstralije. Bambusi rastejo tudi na precejšnjih višinah. Prvi Bambus je v Evropo prišel v poznem 19. stoletju, vendar so večina znanih vrst nemški, belgijski in nizozemski pridelovalci uvozili šele v zgodnjih devetdesetih letih.

Parametri

Naša umetna bambusova rastlina je visoka 180 cm , vključno z lončkom za rože. Ta umetni bambus privlači s šestimi svetlo rjavimi naravnimi debli in kakovostnimi 498 zelenimi listi, ki so narejeni iz plastike, a živi na otip. Naš bambus ima zelo gost videz. Na voljo je v osnovnem cvetličnem loncu s premerom 17,78 cm , prekritim z mahom na površini substrata. Bambus je na voljo v osnovnem cvetličnem loncu in ga lahko preprosto postavite v dekoracijo za čudovit dodatek vaši notranjosti.

Lokacija

Obstaja več razlogov, zakaj je pri opremljanju notranjosti vredno izbrati bambus. Ker je naš bambus izdelan iz naravnega lesa, ga odlikuje visoka vzdržljivost in trdota. Naš Bambus je zasnovan za notranjost, je primerna zamenjava za živo različico te rastline. Če nimate dovolj časa za nego živega bambusa, potem je naša replika te rastline prava izbira. Bambusi prinašajo eksotiko v stanovanje ali hišo, so najboljša izbira za notranjost, zgrajeno v azijskem slogu. Poleg tega služijo za dostojno delitev odprtega prostora, lahko zapolnijo problematične vogale ali ustvarijo nekonvencionalno živo mejo. Primerni so predvsem za sodobne hiše.

Kombinacije

Prednost Bambusa je tudi v tem, da ga je mogoče lepo uskladiti z različnimi materiali in slogi, zato boste na naši spletni strani zagotovo našli nekaj, kar vam ustreza. Priporočamo kombinacijo z Monsterjem ali Draceno . Nič manj pomembna ni izbira pravega lonca, za okrasitev celotne rastline pa lahko uporabite tudi okrasne žetone ali kamne, ki jih boste našli na naši spletni strani.

Parametri

Koda izdelka 20065
Višina 180 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Premer vložka 17.2 cm
Število stebel / stebel 6 ks
Material stebla / stebla plastika
Širina listov 1 cm
Dolžina listov 11 cm
Število listov 498 ks
Listni material plastika
Barva debla / stebla rjav
Barva listov zelena
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!