Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna dlan Kentia 180 cm

Popust
42 %
Originalno
140 €
Samo danes
81,90 € z DPH
67,13 € brez DDV
Ni na voljo
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Palma Kentia je elegantna rastlina, ki je priljubljena za gojenje v zaprtih prostorih tudi zato, ker potrebuje malo svetlobe. Je relativno počasi rastoča, ki lahko doseže višino do 10 m, širino 6 m, listi pa lahko dosežejo dolžino do 3 m. Za to palmo so značilna dolga stebla temno zelene barve, ki nosijo ozke dolge dele listov. Howea forsteriana je postala priljubljena kot sobna rastlina v Evropi in ZDA v viktorijanski dobi, v času, ko so v Angliji in drugod nabirali eksotične palme in druge rastline. Kentia je postala bistvena "salonska palma" v zgodnjih sedemdesetih letih, ko se je prvič začel izvoz semena iz Lord Howa.

Pojav

Palma Kentia prihaja z otoka Lord Howe v Tihem oceanu. Z lahkoto raste na prostem na območjih, kot sta južna Avstralija in severna Nova Zelandija, kjer je precej pogost v zasebnih vrtovih ali kot ulično drevo. Lahko se goji na severu, pa tudi na jugozahodu Anglije. Dobro uspeva tudi na jugu Španije in jugu ZDA.

Parametri

Naša palma Kentia je visoka 180 cm, vključno z lončkom za rože. Sestavljen je iz 4 debel, ki so narejena v kombinaciji naravnega lesa in zelenih plastičnih stebel. Približno na polovici palme se začne listanje. Listi so narejeni iz plastičnega materiala, ki je živ na otip in jih je 14. Je popolna replika žive različice te palme. Ta dlan je na voljo v okrasnem vložku s premerom 20,32 cm , skupaj z umetnim substratom, ki je prekrit z imitacijo mahu.

Lokacija

Naša palma Kentia bo zelo lepo napolnila vaše odprte in svetle sobe. Zaradi svojega realističnega videza bo čudovit okras vašega doma ali pisarne in pozabili boste, da je ta palma pravzaprav umetna. Lepo izstopa na podstavkih, v dnevnih in jedilnicah , vedno v najbolj reprezentativnih delih stanovanja ali hiše . Naša Palma Kentia vam bo zagotovo prinesla eksotiko v vaš dom.

Kombinacije

Naša Palma Kentia se zelo dobro kombinira z drugimi vrstami palm, pa tudi z različnimi cikadami , vendar so zanjo primerne tudi praproti. Če se bojite, da v sobo poleg te palme ne boste mogli postaviti nobene od cvetočih rastlin, potem se res motite. Zelo lepo se dopolnjuje z orhidejami ali guzmanijo . Ta palma odlično dopolnjuje tudi naše plastične cvetlične lončke RATO z vzorcem ratana svetlejše, a tudi temne barve. Najdete jih v naši ponudbi. Zasaditev v cvetlični lonec lahko naredite tudi posebno, tako da na površino substrata položite lesene sekance, velik izbor katerih boste našli tudi na naši spletni strani.

Parametri

Koda izdelka 20015
Višina 180 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 17 cm
Premer vložka 19.8 cm
Število stebel / stebel 4 ks
Material stebla / stebla les, plastika
Višina veje 34 cm
Število vej 14 ks
Višina listov 80 cm
Širina listov 33 cm
Število listov 14 ks
Listni material plastika
Barva debla / stebla rjav
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Višina debla / stebla 30 cm
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!