Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna vrba 180 cm

Popust
39 %
Originalno
180 €
Samo danes
109 € z DPH
89,34 € brez DDV
Ni na voljo
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Vrba je rod rastlin iz družine Willow. Vrbe so listopadne dvodomne drevesa, grmičevje in majhno grmičevje z masivnim, precej površno položenim koreninskim sistemom. Lahko rastejo pokonci ali plazeče, njihove veje so pokončne ali previsne. Drevesne oblike so pogosto večstebelne, hitro rastoče, vendar njihov mehak porozen les kmalu propada, zato so starejša debla pogosto votla in se zlahka zlomijo. Brsti imajo običajno eno lestvico, le redko dve. Izjemoma so tudi pozdravni listi preprosti in trdni. Robovi vrbe so razporejeni v jagnječje socvetje, pogovorno imenovano blato, baburky ali lutke.

Vrba je drevo, značilno za nižine, tudi v zmernih hribih. Ima več kot 400 vrst. Rastlina je odporna in precej odporna na manj ugodne razmere. Za hitro rast potrebuje predvsem veliko vlage in veliko svetlobe. Lahko ga gojite tudi v delni senci, vendar ne bo tako bogato olistano. Ne prenese suše, še posebej, če traja dlje.

Pojav

Kraj izvora tega roda je verjetno v gorah vzhodne Azije. Vrbe rastejo skoraj po vsem svetu, s poudarkom na največji razširjenosti na Kitajskem, v Sibiriji in na sosednjih gorskih območjih, v zmernem do hladnem pasu Evrope in Severne Amerike. Pojavljajo se tudi na Japonskem, več vrst tudi v Srednji in Južni Ameriki, Afriki in na Bližnjem vzhodu.

Vrbe običajno rastejo blizu vode, v poplavnih gozdovih, na mokrih travnikih, v šotnih barjih ali ob vodotokih.

Parametri

Naša umetna vrba je visoka 180 cm , skupaj z lončkom za rože. Na voljo je v osnovnem plastičnem loncu s premerom 20,32 cm , prekritim z mahom na površini podlage. Na 6 hlodih iz naravnega lesa je pribl. 750 naravnih zelenih listov, narejenih iz kakovostne plastike, a na otip in na oko so kot pravi.

Lokacija

Če želite imeti doma malo narave, vendar zanjo nimate ustreznih pogojev, je naše umetno drevo Vrba prava stvar za vas. Vrba je namenjena notranjosti . Zahvaljujoč deblom iz naravnega lesa izgleda še bolj realistično. S svojo naravno lepoto bo osvežil vsako notranjost. Uporablja se lahko v dnevnih sobah , jedilnicah in dvoranah ali v zimskih vrtovih - skratka povsod, kjer ni mogoče skrbeti za žive rastline, bodisi zaradi pomanjkanja časa ali pomanjkanja svetlobe.

Kombinacije

Je vsestranski v kombinaciji s katerim koli zelenjem, s katerim ustvarja popolno harmonično notranjost. Izrežite njeno kombinacijo s Crotonom , Bambusom , Pošastjo . Vrba lahko odlično izstopa v prostoru in kot posameznik. Deluje zelo naravno v visokih in nizkih okrasnih cvetličnih lončkih.

Zasaditev v loncu lahko naredite tudi posebno, tako da na površino substrata položite lesene sekance, lahko pa izberete tudi okrasne kamne, katerih veliko izbiro najdete tudi na naši spletni strani.

Parametri

Koda izdelka 20077
Višina 180 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 17 cm
Premer vložka 19.8 cm
Število stebel / stebel 6 ks
Material stebla / stebla les
Dolžina veje 15 cm
Širina listov 3 cm
Dolžina listov 16 cm
Število listov 750 ks
Listni material plastika
Barva debla / stebla rjav
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Višina debla / stebla 160 cm
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!