Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Dracena umetno drevo 180 cm

Popust
8 %
Originalno
130 €
Samo danes
119 € z DPH
97,54 € brez DDV
Ni na voljo
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Dracena je priljubljena sobna rastlina, izvor imena rastline izvira iz starogrške besede Drakaina ali "kačji pastir", zahvaljujoč rdeči gumijasti smoli v steblih Dracene, ki so jo primerjali s krvjo zmaja. Pred več stoletji so to smolo uporabljali kot zobno pasto, barvilo in zdravilo. Danes se še vedno uporablja kot lak in v lahkem tisku. Skrb za Dracen je razmeroma preprosta in lahko celo preživi nekaj zanemarjanja. Pozornosti v prostoru ne pritegne samo sveže zelenje s čudovitimi barvnimi vzorci, ampak tudi Dracena izboljša kakovost zraka. Redno brisanje vrha in dna listov z vlažno krpo bo rastlini omogočilo prosto izmenjavo zraka v prostoru. Dracena je zaradi svojih značilnih lis v obliki meča in minimalnih zahtev za nego skoraj popolna sobna rastlina.

Pojav

Dracena izvira iz Madagaskarja in drugih otokov v Indijskem oceanu. Naravno raste le v toplem podnebju. Čeprav v svojem naravnem okolju doseže dostojno višino, je v notranjosti precej manjši. Na primer, Dracaena fragrans (Dišeča Dracena) v tropskih predelih Afrike doseže višino do 15 metrov, v notranjosti pa je visoka 1 - 1,8 m.

Parametri

Naša umetna Dracena je visoka 180 cm , skupaj z loncem za rože. Sestavljen je iz 3 sevov, ki so narejeni iz zelene plastike. Listi so tudi iz plastičnega materiala, ki je živ na otip. Število listov je 61 kosov. Lepo so podolgovate, v obliki meča. Listje se začne na vrhu debla. Je popolna replika žive različice te palme. Ta Dracena je na voljo v osnovnem plastičnem loncu s premerom 20,32 cm, skupaj z umetnim substratom, ki je prekrit z mahom.

Lokacija

Naša Dracena bo zelo lepo napolnila vaše odprte in svetle sobe. Zaradi svojega realističnega videza bo čudovit okras vašega doma ali pisarne in pozabili boste, da je ta rastlina pravzaprav umetna. Lepo izstopa na podstavkih, v dnevnih in jedilnicah, vedno v najbolj reprezentativnih delih stanovanja ali hiše . Naša Dracena vam bo zagotovo prinesla eksotiko neposredno v dom.

Kombinacije

Priporočamo združevanje Dracene z drugimi rastlinami, ki imajo svoje naravno okolje na otokih ali v krajih, kjer je suho podnebje, kot npr. različni kaktusi , draceni ali juke . Tudi sama izgleda prijetna, saj so njeni lepi podolgovati listi sami po sebi lep okras. Ni naključje, da je Dracena ena najbolj priljubljenih sobnih rastlin doslej. Naša Dracena se zelo dobro dopolnjuje s cvetličnimi lonci v zemeljskih barvah. Lepo ga lahko dopolni tudi okrasni gramoz svetle barve, ki bo lepo dopolnil to lepo rastlino. Cvetlične lončke, okrasni gramoz in druge omenjene izdelke najdete v ponudbi na naši spletni strani.

Parametri

Koda izdelka 20075
Višina 180 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Premer vložka 19.8 cm
Število stebel / stebel 3 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 60 cm
Širina listov 9 cm
Število listov 61 ks
Listni material plastika
Barva debla / stebla rjav
Barva listov zelena
Višina debla / stebla 75 cm
UV zaščita ne
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!