Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna dlan Livistona mini 160 cm

Popust
41 %
Originalno
200 €
Samo danes
119 € z DPH
97,54 € brez DDV
Ni na voljo
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Palma Livistona prihaja iz Indonezije in Malezije, zraste do višine 20 metrov. Začeli so ga k nam relativno nedavno kot okrasna palma. So samotne, precej višje dlani z vetrnimi listi in ravnim deblom, ki je od 5 do 60 cm puhasto. Posamezni segmenti listov so na koncu pogosto razdeljeni in značilno previsni.

Livistonije se pogosto gojijo kot okrasne palme v tropih in subtropih. Imajo zelo bodeča stebla, vendar se s starostjo trnja na steblih zmanjšujejo. Ta vrsta palme je zelo priljubljena v svetu.

Vendar je njegovo gojenje precej zahtevno, raje ima tropske razmere. Rastline pa ne smemo izpostavljati neposredni sončni svetlobi. Tako majhne kot v domovini te palme rastejo kot podrast, tj. da jih zasenči okoliško rastje. Če pa je rastlina starejša in njeni široki listi segajo približno 50 cm, jo sonce v tem obdobju ne bo motilo.

Pojav

Rod Livistona trenutno vključuje 28 vrst. Razširjen je v tropski Aziji, Avstraliji in severovzhodni Afriki. Območje širitve v Aziji se razteza od severovzhodne Indije in južne Kitajske do južne Japonske ter skozi Indokino in Filipine do Sumatre in Bornea. Livistona carinensis se pojavlja v južnem delu Arabskega polotoka v Jemnu in v Afriki v severovzhodni Somaliji in Džibutiju. V Avstraliji je rod Liviston razširjen v severnih in vzhodnih delih celine in se razteza v južno Novo Gvinejo. Livistona raste v tropih in subtropih v številnih habitatih, v nižinskih in gorskih deževnih gozdovih, v preplavljenih šotnih gozdovih in savanah.

Parametri

Livistonova umetna dlan je visoka 160 cm , vključno z lončkom za rože. Sestavljen je iz 15 debel iz naravnega lesa in plastike ter 41 listov plastike, ki so živi na otip. Palmovi listi zelo dobro kopirajo prave palmove liste ne le v obliki, ampak tudi v svoji naravni zeleni barvi. Zahvaljujoč lističem je palma videti res lepa. Da bi bila palma še bolj naravna, je njena notranja stran opremljena s pravim lesom in pravimi vlakni. Zasnovan je za notranjo opremo . Dobavljamo ga v osnovnem cvetličnem loncu s premerom 20,3 cm , na površini z imitacijo mahu. Priporočamo nakup okrasnega cvetličnega lonca iz naše ponudbe.

Lokacija

Palme z vetrnimi listi so zaradi svoje gostote in edinstvenega videza ena izmed najbolj priljubljenih vrst palm za notranjo dekoracijo. Idealen je za lepo dekoracijo v kateri koli sobi. Ta palma je privlačna ne glede na to, kje se nahaja. Njena lokacija na primer v svetlih dvoranah ali reprezentativnih prostorih je zanjo zelo pomembna. Res pa so polepšali vsako sobo in hkrati ji dali prijeten pridih eksotike, ki jo imamo tako radi.

Kombinacije

Priporočamo barvno zasnovo okrasnega cvetličnega lonca, ki ga lahko izbirate med našo ponudbo. Priporočamo tudi, da izberete primerno dekorativno zasaditev, na primer materiale: ekspandirano glino, hidrogranulat ali okrasne kamne ali barvno lubje. Seveda boste v naši ponudbi našli tudi te dekorativne materiale. Lahko zelo lepo podčrtajo in tako poudarijo lepoto vsake rastline, s katero jih kombiniraš.

Parametri

Koda izdelka 20002
Višina 160 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 17 cm
Premer vložka 19.5 cm
Število stebel / stebel 15 ks
Material stebla / stebla les, plastika
Višina veje 45 cm
Višina listov 20 cm
Širina listov 35 cm
Število listov 41 ks
Listni material plastika
Barva debla / stebla rjav
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!