Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetno drevo Fikus Benjamin zeleno belo 170 cm

Popust
9 %
Originalno
120 €
Samo danes
109 € z DPH
89,34 € brez DDV
Ni na voljo
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Ficus Benjamin je grmovnica ali drevesna rastlina, ki se široko goji kot okras, ki spada v družino Moraceae . Ficus benjamin je vedno zeleno okrasno drevo, ki je eno najbolj priljubljenih sobnih rastlin. Ima rahlo povešene veje in jajčaste koničaste liste. Ficus je rastlina s plitkimi koreninami, listno strukturo in širokim, zimzelenim listom, z lahkim, rahlo sivkastim gladkim lubjem. V divjih razmerah rastlina doseže višino 15-20 m. Primerna je za svetlo mesto, vendar ne za neposredno sončno svetlobo. Pestri plesni potrebujejo več svetlobe in postavitev na toplo mesto. Ficus benjamina zahteva zmerno vlažnost, svetlobo, brez prepiha in temperature najmanj 10 stopinj Celzija.

Pojav

Ficus izvira iz Azije in Avstralije , zlasti Indije, Jabe in Balija. Pa tudi s severa in juga Avstralije, Butana, Kambodže, Kitajske, Filipinov, Laosa, Malezije, Nepala, Nove Gvineje, Tajske, Vietnama in Pacifika. Razvija se na peščenih in apnenčastih tleh ob rekah in potokih; kot rastlinski okraski se je njegova pridelava razširila po vsem svetu. Je okrasna rastlina, ki je zaradi privlačne oblike in tolerance do različnih okoljskih razmer zelo cenjena kot sobna rastlina .

Parametri

Naše umetno drevo Fikus Benjamin je visoko skupaj z loncem za rože 170 cm. Ta umetni Ficus je še posebej zanimiv zaradi svojih petih debel iz pravega lesa , zelo razvejanih rjavih plastičnih vej in visokokakovostnih 465 listov tekstila v zeleno-beli barvni kombinaciji. Zasidran je v osnovni cvetlični lonec s premerom 17,78 cm na površini z imitacijo mahu. Priporočamo postavitev v okrasno cvetlično posodo .

Lokacija

Naš umetni Fikus je zasnovan za notranjost . Najbolj primeren je za srednje in velike prostore, kjer ne bo motil. Uporablja se lahko v dnevnih sobah, jedilnicah in dvoranah ali v zimskih vrtovih. Izstopajo predvsem kot soliteri, lahko pa jih kombinirate tudi z drugimi rastlinami iz naše ponudbe.

Kombinacije

Priporočamo kombiniranje fikusov z različnimi variantami drugih vrst fikusov iz naše ponudbe. Priporočene okrasne cvetlične lončke lahko naročite ločeno in tudi ustrezen sadilni in hidrogranulat ali drug polnilni material, ki ga najdete v naši ponudbi. Kombinacija z ekspandirano glino ali okrasnim gramozom je zagotovo odlična izbira. Ker ima pisane liste, je priporočljivo izbrati okrasno cvetlično posodo, še posebej enobarvno ali z drobnim vzorcem. Izbirajte med našim širokim izborom.

Parametri

Koda izdelka 20086
Višina 170 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 14.5 cm
Premer vložka 17.2 cm
Število stebel / stebel 5 ks
Material stebla / stebla les
Višina listov 9 cm
Širina listov 4.5 cm
Število listov 465 ks
Listni material tekstila
Barva debla / stebla rjav
Barva veje rjav
Višina debla / stebla 140 cm
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!