Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Dracena umetno drevo 160 cm

Popust
8 %
Originalno
130 €
Samo danes
119 € z DPH
97,54 € brez DDV
20 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 26. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Dracena je priljubljena sobna rastlina, izvor imena rastline izvira iz starogrške besede drakaina ali "kačji pastir", zahvaljujoč rdeči gumijasti smoli v steblih dracene, ki so jo primerjali s krvjo zmaja. Pred več stoletji so to smolo uporabljali kot zobno pasto, barvilo in zdravilo. Danes se še vedno uporablja kot lak in v lahkem tisku. Dracena je znana tudi kot Pesem Indije in Pleomele. Skrb za Dracen je razmeroma preprosta in lahko celo preživi nekaj zanemarjanja. Pozornosti v prostoru ne pritegne samo sveže zelenje s čudovitimi barvnimi vzorci, ampak tudi Dracena izboljša kakovost zraka. Redno brisanje vrha in dna listov z vlažno krpo bo rastlini omogočilo prosto izmenjavo zraka v prostoru. Zaradi značilnih listov v obliki meča in minimalnih zahtev za nego se izvrta skoraj popolna sobna rastlina.

Pojav

Dracena izvira iz Madagaskarja in drugih otokov v Indijskem oceanu. Naravno raste le v toplem podnebju. Čeprav v svojem naravnem okolju doseže dostojno višino, je v notranjosti precej manjši. Na primer, Dracaena fragrans (Dišeča Dracena) v tropskih predelih Afrike doseže višino do 15 metrov, v notranjosti pa je visoka 1 - 1,8 m.

Parametri

Naša Dracena je visoka 180 cm , skupaj z lončkom za rože. Sestavljen je iz 3 sevov, ki so narejeni iz zelene plastike. Približno na polovici palme se začne listanje. Listi so narejeni iz plastičnega materiala, ki je živ na otip in jih je 61 kosov. Listi so lepo obloženi s kontrastno svetlo zeleno barvo in listanje se začne z dna rastline. Je popolna replika žive različice te palme. Umetna Dracena je na voljo v osnovnem plastičnem loncu s premerom 20,32 cm, skupaj z umetnim substratom, ki je prekrit z mahom.

Lokacija

Naša Dracena bo zelo lepo napolnila vaše odprte in svetle sobe. Zaradi svojega realističnega videza bo čudovit okras vašega doma ali pisarne in pozabili boste, da je ta rastlina pravzaprav umetna. Lepo izstopa na podstavkih, v dnevnih in jedilnicah , vedno v najbolj reprezentativnih delih stanovanja ali hiše. Naša Dracena vam bo zagotovo prinesla eksotiko neposredno na dom.

Kombinacije

Priporočamo, da Dracen združite z drugimi rastlinami, ki imajo svoje naravno okolje na otokih ali v krajih, kjer je suho podnebje, kot npr različni kaktusi, Dracaena ali Yucca. Tudi sama izgleda prijetna, saj so njeni lepi dvobarvni listi sami po sebi lep okras. Ni naključje, da je Dracena ena najbolj priljubljenih sobnih rastlin doslej. Naša Dracena zelo dobro dopolnjuje tudi terakotne, betonske cvetlične lončke. Lepo ga lahko dopolni tudi okrasni gramoz svetle barve, ki bo lepo dopolnil to lepo rastlino. Na naši spletni strani so v ponudbi cvetlični lonci, pa tudi okrasni gramoz ali sekanec.

Parametri

Koda izdelka 20074
Višina 160 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Premer vložka 20 cm
Število stebel / stebel 3 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 60 cm
Širina listov 10 cm
Število listov 63 ks
Listni material plastika
Barva debla / stebla rjav, zelena
Barva listov Bela, zelena
Višina debla / stebla 80 cm
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!