Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetno drevo Philodendron 140 cm

Popust
39 %
Originalno
180 €
Samo danes
109 € z DPH
89,34 € brez DDV
30 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 24. april
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Philodendron je velik rod cvetočih rastlin iz družine Araceae . Philodendron je termofilna rastlina. Filodendroni imajo zračne in podzemne korenine. Velikost in število zračnih korenin na vozlišče sta odvisna od prisotnosti primernega substrata za njihovo pritrditev. Steblo podpira liste, rože in plodove, prenaša vodo in topljene snovi med korenine, hrani hranila in proizvaja novo živo tkivo.

Listi so običajno veliki in impozantni, pogosto rezani ali globoko porezani in so lahko bolj ali manj pernati. Lahko so tudi ovalne, v obliki kopja ali v številnih drugih možnih variacijah oblike. Listi se izmenično nosijo na steblu. Kakovost filodendronov je, da na isti rastlini nimajo enega samega lista. Namesto tega imajo nezrele liste in odrasle liste, ki se lahko med seboj drastično razlikujejo.

Pojav

Filodendrone lahko gojimo na prostem v zmernem podnebju na senčnih mestih. Uspevajo na vlažnih tleh z visoko vsebnostjo organskih snovi. To je rastlina, ki je prvotno prišla iz Južne Amerike, iz deževnega gozda. K nam je prišla iz tropskih in subtropskih regij Afrike in Azije. Uspevajo pri močni, a tudi pri srednji posredni svetlobi. Listi filodendrona so izjemno dekorativni, imajo široko paleto oblik in barv. So odlični čistilci zraka.

Parametri

Naš umetni filodendron je visok 140 cm, skupaj z loncem. Sestavljen je iz dveh umetnih debel, na katerih je 12 umetnih listov, ki se ne razlikujejo od živih. Na voljo je v osnovnem plastičnem loncu s premerom 20,32 cm in je prekrit na površini umetnega substrata z imitacijo mahu.

Lokacija

Umetno drevo Filodendron je namenjeno notranjosti . Ko izberete pravo mesto s svojo višino, bo prinesel trope neposredno v vašo sobo . Primerno tako za sodobno kot za podeželsko notranjost . Je veličasten in tvori nepogrešljiv mejnik v prostoru, ki je blizu skoraj vsem notranjim slogom.

Kombinacije

Naše umetno drevo Philodendron je čudovita rastlina, ki ne potrebuje spremljevalca. Če pa ga želimo združiti z drugimi rastlinami, je vsestranski.

Priporočljivo je, da združite različne različice družine Araceae , kot so: Anthurium, alokázie ali Kala, s katerimi ustvarite popolnoma harmonično notranjost.

Ob dostavi je rastlina v plastičnem loncu, zato jo je enostavno postaviti v okrasni lonec. Priporočene okrasne cvetlične lončke lahko pri nas naročite tudi ločeno.

Parametri

Koda izdelka 20048
Višina 140 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Premer 65 cm
Premer vložka 19.5 cm
Število stebel / stebel 2 ks
Material stebla / stebla plastika
Dolžina veje 30 cm
Širina listov 35 cm
Dolžina listov 44 cm
Število listov 12 ks
Listni material plastika
Barva debla / stebla Bela
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Višina debla / stebla 55 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!