Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Palicha 160 cm

Popust
8 %
Originalno
130 €
Samo danes
119 € z DPH
97,54 € brez DDV
Ni na voljo
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Palicha občutljiva je tropska enodomna dlan z več razvejanimi debli. Obstaja približno 13 vrst, ki izvirajo iz Azije, Severne Avstralije in južnega Pacifika. Mnogi rastejo v gorskih območjih in so prilagojeni toplemu sredozemskemu okolju ter subtropskemu in tropskemu podnebju. Od drugih palm se razlikuje po posebnih listih. Ventilacijski listi so trikotne oblike in na robovih rahlo nazobčani. Palma Palicha zraste do povprečne višine od 6 do 8 metrov in zmerno raste v optimalnem okolju. Kot vsaka tropska rastlina tudi ta palma potrebuje visoko vlažnost in mora biti ves čas vlažna.

Pojav

Prihaja iz tropskih regij južne Azije , zlasti iz jugovzhodne Kitajske in Indokine, Malajskega polotoka in Filipinov. Razširjen je bil tudi v Avstraliji in na karibskih otokih. Palme so zelo raznolike in naseljujejo skoraj vse vrste habitatov od deževnih gozdov do puščav. So med najbolj znanimi in najbolj razširjenimi družinami rastlin.

Parametri

Naša umetna palma Palicha je visoka 160 cm , skupaj z osnovnim plastičnim cvetličnim loncem, v katerem je dobavljena. Cvetlični lonec ima premer 17,78 cm . Površina umetnega substrata je prekrita z imitacijo mahu. Ima 9 zelenih sevov naravne zelene barve, ki so izdelani iz plastike. Njihovi spodnji deli so pokriti z naravnim lesom. Umetni listi v odtenkih naravne zelene se ne razlikujejo od listov žive rastline. Privlačnost te palme lahko dosežete tako, da jo posadite v lepo okrasno cvetlično posodo. V naši ponudbi boste našli tudi velik izbor cvetličnih loncev.

Lokacija

Umetna palma Palicha je primerna za notranjost . S to eksotično rastlino lahko v dnevni sobi , jedilnici takoj prikličemo vzdušje tropskega podnebja. Zvestim posnemanjem živega drevesa je idealen dodatek v pisarni ali zdravniški ordinaciji - skratka povsod, kjer ni dovolj svetlobe za živo rastlino ali kjer ni mogoče redno skrbeti za žive rastline. Primeren je za predsobo restavracij ali wellness . Ne sme manjkati v vsaki sodobni notranjosti, izgleda dominantno , prinaša mu harmonijo.

Kombinacija

Z umetno dlanjo Palicha je enostavno poudariti lepoto prostora, prikriti pomanjkljivosti ali na primer sobo razdeliti na cone. Njegov popoln videz bo izstopal v samem prostoru ali pa priporočamo, da ga kombinirate z različnimi variantami umetnih palm iz naše ponudbe, npr. palma Livistonia , Datlova . Ta palma je zanimiva alternativa umetnemu Jukamu in Dracenamu . Če želite doseči kontrast, izberite kombinacijo s cvetočimi umetnimi rastlinami, kot sta Sagebrush ali Bugenvilea . Zadnja točka ni nič manj pomembna je izbira pravega okrasnega cvetličnega lonca. Višji cvetlični lonček se zelo lepo prilega tej dlani, ki bo Palicheju dala eleganco in se bo odlično prilegala tudi vaši notranjosti. V naši ponudbi boste našli tudi velik izbor cvetličnih loncev.

Parametri

Koda izdelka 20009
Višina 150 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 15 cm
Premer vložka 17.2 cm
Število stebel / stebel 9 ks
Material stebla / stebla les, plastika
Višina listov 15 cm
Širina listov 6 cm
Listni material plastika
Barva listov zelena

Ocene

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 vrednotenje