Kontaktiraj nas info@hk-green.sk

Umetno drevo Ficus 180 cm

149 € z DPH
50 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Pri vaši hiši ponedeljek, 25. oktober

Opis

Značilnosti

Ficus je vedno zeleno okrasno drevo, ki je eno najbolj priljubljenih sobnih rastlin. Ima rahlo povešene veje in jajčaste koničaste liste. Ponavadi so temno zelene barve in zelo pogosto gojijo tudi rastline s pestrimi listi. Čez nekaj let bo majhen Ficus zrasel na sobni rastlini in lahko zraste do višine nekaj metrov. Ficus ima rad veliko svetle in razpršene svetlobe, ne pa tudi neposredne sončne svetlobe. Uspeva pri normalnih sobnih temperaturah do 24 ° C, pozimi temperatura ne sme pasti pod 15 ° C. Rastlina ne prenaša velikih temperaturnih nihanj in prepiha. V zimskih mesecih ga gojite na gneči.

Pojav

Prvotna tla rastline so gozdovi Malezije, Filipinov, Nove Gvineje, Indonezije. Na Novi Gvineji na primer raste največji fikus - lahko dosežejo višino več kot 40 metrov in debelino od 4 do 5 metrov, doma pa ne zraste več kot dva metra. Ti cvetovi imajo velike sijajne liste, padajoče in mlečni sok. Znano je v Latinski Ameriki, kjer iz tega soka izdelujejo zdravila, ki raztapljajo tumorje. V Indoneziji, zlasti v Indiji, Ficus velja za sveto rastlino, ki zagotavlja duhovnost in razsvetljenje. Prebivalci ga pogosto vidijo v templjih. Po vzhodni filozofiji Ficus v hiši goji pozitivno energijo.

Parametri

Naše umetno drevo Fikus je skupaj z osnovnim cvetličnim loncem visoko 180 cm. Ima 2 debla iz naravnega lesa, na katerih so bogato postavljene bogate listne krošnje. Listi so narejeni iz plastike, a na otip izgledajo živi. Njihova barva je svetlo in temno zelena s kombinacijo smetane na robovih lista. Naš umetni Fikus je sobna rastlina, ki je v osnovni plastični cvetlični loncu s premerom 20,32 cm . Površina umetnega substrata je prekrita z mahom.

Lokacija

Naš lep Fikus, ki zvesto posnema svojo živo obliko, bo zagotovo zelo lepo polepšal vaš dom. Vendar pa ga je treba postaviti na pravo mesto, kjer se lahko v celoti pokaže njegova lepota. Naj bo v pisarni , dnevni sobi ali na hodniku - ta dragulj se prilega res kjerkoli. Je zelo dobra izbira tudi za izredno zahtevne notranje prostore (pomanjkanje svetlobe, kajenje, težko dostopna območja).

Kombinacije

Umetni fikus je naš najbolje prodajani izdelek. Svojo lepoto pomnoži v družbi Zamiokulkase , Dífenbachieja , pa tudi z različnimi vrstami bonsajev. Za Fikus priporočamo tudi, da izberete lep okrasni lonec za rože, ki bo ustrezal tako rastlini kot izbrani notranjosti. Pravilno izbran cvetlični lonec lahko naredi čudeže. Enobarvni lonci za rože, idealno v mehkih barvah, se odlično prilegajo našemu umetnemu Ficusu. V naši ponudbi boste našli tudi velik izbor cvetličnih loncev.

Parametri

Koda izdelka 20087
Višina 180 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 17 cm
Premer vložka 19.8 cm
Število stebel / stebel 2 ks
Material stebla / stebla les
Višina listov 6 cm
Širina listov 3.5 cm
Število listov 2420 ks
Listni material plastika
Barva debla / stebla rjav
Barva veje rjav
Barva listov zelena, Bela
Višina debla / stebla 65 cm
UV zaščita ne
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!