Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna drevesa praproti 180 cm

Popust
41 %
Originalno
200 €
Samo danes
119 € z DPH
97,54 € brez DDV
1 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 29. maj
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Praproti so med najbolj presenetljivimi rastlinami na svetu. Njihovo deblo je sicer bolj ali manj tanko, vendar lahko listi zlahka presežejo dolžino dveh metrov. Od daleč so videti kot palme, čeprav z njimi ni nič narobe, saj nimajo nič skupnega. Čeprav nimajo cvetja, jim to ni preprečilo, da bi bile ena izmed najbolj priljubljenih rastlin na vrtovih, terasah in stanovanjih. Praprot ima koreninski sistem, steblo in liste. Nima semen. Listi niso videti kot listi drugih rastlin. Izgledajo, kot da je več vej položenih v eno ravnino in pritrjenih na steblo. Njihova barva se lahko razlikuje od svetlo zelene do temno zelene. Drevesne praproti pogosto padejo v naravi, vendar jim uspe ukoreniniti se s tega novega položaja na tleh in začeti novo navpično rast.

Pojav

Najbolj znane in proti zmrzali odporne drevesne praproti izvirajo iz Tasmanije, Nove Zelandije in Avstralije. Zahtevajo delno senco, prenašajo pa tudi senčno mesto, v našem suhem poletnem okolju ne marajo mesta na neposredni sončni svetlobi. Znan je po tem, da uspeva v močni senci, kjer preživi malo več. Na našem ozemlju so zanimivi kraji z bogato zastopom praproti, ki se nahajajo v bližini Považske Bistrice. Povzroča ga gorski relief, ki ustvarja veliko število najrazličnejših habitatov - od suhih kamnin do preplavljenih tal in močvirja.

Parametri

Naše umetno drevo praproti je visoko 180 cm , vključno z lončkom za rože. Drevo je posajeno v lonec in ima 5 umetnih debel, na drevesu pa je 128 umetnih zelenih listov, ki se ne razlikujejo od živih. Zasnovan je za notranjo opremo . Dobavljamo ga v osnovnem plastičnem loncu s premerom 25,4 cm. Površina umetnega substrata je prekrita z imitacijo mahu.

Lokacija

Če potrebujete sobo v sobi, kjer ni dovolj svetlobe, je drevo praproti prava izbira. Še vedno bo videti privlačno. Najbolj izstopa v kotu sobe ali na robu omare. Prav tako je priročno postaviti v reprezentativne prostore . Praproti je lep dekorativni dodatek za vse notranjosti za prijeten videz in dekor prostora. Primerno za uporabo tudi v izjemno zahtevnih notranjih prostorih (pomanjkanje svetlobe, prostori za kadilce). Je enostaven za uporabo in zagotavlja dolgo življenjsko dobo - vse brez vzdrževanja.

Kombinacije

Ali hrepenite po osvežujočem in skrivnostnem gozdnem vzdušju, ki se bo razširilo po vašem stanovanju, pa ne veste, kako to doseči? Idealna rešitev so očarljive praproti - sobne rastline s fascinantnimi listi, ki bodo vaš dom oblekle v najlepše odtenke zelene.

Trajnice , skalnjake , praproti in okrasne trave različnih barv in velikosti lahko kombiniramo z našim umetnim praprotom. Priporočamo, da ga postavite v okrasni cvetlični lonec, katerega velik izbor boste našli tudi v naši spletni trgovini.

Parametri

Koda izdelka 20053
Višina 180 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 22 cm
Premer vložka 23.9 cm
Število stebel / stebel 5 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 40 cm
Širina listov 10 cm
Število listov 128 ks
Listni material plastika
Število brstov 30 ks
Barva debla / stebla rjav
Barva listov zelena
Višina debla / stebla 35 cm
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!