Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetni filodendron 180 cm

Popust
40 %
Originalno
250 €
Samo danes
149 € z DPH
122,13 € brez DDV
37 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 29. maj
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Philodendron je rod rastlin iz družine Aron. So majhna, a robustna, trajna zelišča s celimi ali zlomljenimi listi in majhnimi cvetovi v socvetjih v obliki trsa, pokritih s tilom. Sadje so jagode. Rod vključuje okoli 500 vrst in je razširjen izključno v tropski Ameriki. Filodendroni so znani predvsem kot sobne rastline. Vzgojenih je bilo več sort. V tropih jih gojijo tudi kot okrasne rastline na prostem. Vsebujejo igle kalcijevega oksalata in pri zaužitju povzročijo draženje prebavnega sistema. Leta 2018 je bilo skupaj 21 vrst prerazvrščenih v nov rod Thaumatophyllum, vključno s kultiviranima vrstama T. bipinnatifidum in T. speciosum.

Pojav

Rod vključuje približno 482 do 538 opisanih in priznanih vrst, vendar je skupno število večje in je ocenjeno na približno 700 vrst. Je drugi največji rod v družini Aron. Razširjen je izključno v tropski Ameriki, sega od severne Mehike, skozi Srednjo Ameriko do Paragvaja in severne Argentine in vključuje karibske otoke. Središče raznolikosti vrst je v Braziliji. Filodendroni rastejo predvsem v tropskih deževnih gozdovih, veliko redkeje v redkih tropskih gozdovih, močvirjih in ob vodotokih. Rastejo kot epifiti ali pol-epifiti na drevesih, kot litofiti na skalah in pečinah ali kot koreniška zelišča na trdnih tleh ali v močvirjih. Iščejo predvsem senčna bivališča.

Parametri

Naš umetni filodendron je visok 180 cm, vključno z lončkom za rože. Sestavljen je iz 1 seva, svetlo zelene barve, ki je izdelan iz plastike. Listi so narejeni iz plastičnega materiala, ki je živ na otip in je 252 kosov. So temno zelene barve, na koncu rahlo porjavijo. Je popolna replika žive različice te rastline. Philodendron je dobavljen v osnovnem plastičnem loncu s premerom 20,32 cm , skupaj z umetnim substratom, ki je prekrit z mahom.

Lokacija

Naše umetno drevo Filodendron je zaradi dejstva, da nima UV zaščite, zasnovano za notranjost . Primeren je za svetle in odprte sobe v stanovanju, kjer njegova lepota zagotovo poživi notranjost. Zaradi svojega videza se lahko izkaže v vhodnih dvoranah hotelov in restavracij . Popolnoma lahko izstopa sam, ne potrebuje spremljevalca zase. To je popolna zamenjava za živo različico Philodendrona.

Kombinacije

Umetni filodendron se zelo dobro kombinira z drugimi vrstami fig, pa tudi z različnimi palmami. Ta Philodendron je popolnoma "razumljen" tudi z našimi plastičnimi cvetličnimi lonci RATO z vzorcem ratana svetlejše, a tudi temne barve. Najdete jih v naši ponudbi. Zasaditev v loncu lahko naredite tudi posebno, tako da na površino substrata položite lesene sekance, velik izbor katerih boste našli tudi na naši spletni strani.

Parametri

Koda izdelka 20058
Višina 180 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Premer 8 cm
Premer vložka 19.8 cm
Dolžina debla / stebla 100 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Dolžina veje 17 cm
Širina listov 9 cm
Dolžina listov 17 cm
Število listov 252 ks
Listni material plastika
Barva debla / stebla zelena
Barva veje rjav
Barva listov zelena
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!